Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rozpad Velké Británie: 3-2-1..

Sorry, až teraz som si všimol tvoj príspevok, nejako som z toho radenia príspevkov ešte stále zmätený.

Poznám sa s viacerými ľuďmi, čo sú pro EU, ale zároveň si plne uvedomujú aj nevýhody EU, napríklad poznám jedného, ktorý je veľmi pro EU človek, avšak uvedomuje si aj všetky nevýhody EU a dokonca vládu Bruseli nazýva diktát Bruselu, no podľa neho nemáme žiadnu lepšiu možnosť. OK, s takým názorom by som vedel aj celkom súhlasiť, nehovorím, že tu musíš mať taký istý, aby som tvoj vedel akceptovať, ale ty si totálny fanatik do EU. Ja u teba práveže nevidím takéto pre a proti, ty proste fanaticky musíš obhajovať každý stupidný krok EU, nezáleží na tom, ako moc je postavený na hlavu. Viď tie vzduchovky, nie že by si si povedal, no jo, tak toto je riadna kravina, ale napíšeš, že nie je vzduchovka ako vzduchovka....

Protože oba argumentujeme a vnímáme to co napíše ten druhý jako jeho názor, se kterým se dá polemizovat - tedy reagovat na obsah názoru, nikoli na autora.

Skutočne??? Redsnake ti teraz dal argumenty, a ty napíšeš, že teba sa to netýka a navyše ho obviníš z konšpirátorstva. WTF?? To čo má znamenať??? Takto podľa teba vyzerajú protiargumenty? Akurát tak si sa aj ty znížil k osobným útokom, ktoré mne vyčítaš. Ja neviem, že či len trollíš, ale uvedomuješ si, že je to úplne zcestné? Ale jednu vec ti musím uznať, ako som si všimol, vždy musíš mať posledné slovo ty, tým pádom vždy vyhráš diskusiu ty, keďže ostatní to už s tebou vzdajú, poprípade dostanú ban, ak ťa naďalej budú konfrontovať.

EU začne dříve či později řešit, že se k nějakému (možná ne dokonalému) řešení rozhoupá. Dnes to už platí, a postupně se to zlepšuje.

A tak znova sa ťa pýtam, ako v tom pamätnom vlákne, ako to EU rieši? Teraz to za EU riešila akurát tak zima. A okrem toho, nemal by to taký úžasný superštát ako EU riešiť hneď na začiatku, resp. zabrániť vzniku takejto krízy? Namiesto toho vymýšľali absolútne voloviny, ako sú povinné imigračné kvóty a sankciovanie krajín, ktoré sa voči tomu vzoprú. Povedal by si toto aj rodinám tých stoviek pozostalých, ktorých smrti by sa dalo predísť účinnou azylovou politikou, že vašich blízkych síce už nikdy neuvidíte, ale to je všetko v pohode, veď EU sa už konečne po dvoch rokoch rozhúpala a pomaličky to rieši?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...