Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rozpad Velké Británie: 3-2-1..

Tw na rozdiel od teba poznam aj osobne a hoci nesuhlasim s kazdym jeho nazorom tw vie o com hovori. Osobne sice hovori rad a dlho a obcas mu treba skakat o reci, ale inak sa s nim da diskutovat o vselicom, co sa neda povedat bohuzial o kazdom.
Ked zacnes pouzivat viac hlavu a menej emocii bude z teba tiez dobry partak na debatu, nase nazory sa napriek rozoporom dost casto prekryvaju, v podstate suhlasim aj s tvojim a a b bodmi az na tu SAS, kde ja naopak vidim zatial najmensie zlo.
Pravdupovediac sa desim najblizsich volieb, pretoze si zrazu neviem vybrat z najmensieho zla, osobne by som chcel nech volime osobnosti a nie strany, pretoze v kazdej strane najde ludi, ktorym verim (snad okrem LSNS), bohuzial v kazdej najdem aj zopar, ktorych vyssostne nemusim.
Problemom celej politiky je, ze po case zomelie asi kazdeho a ja uz mam desiatky pokazenych vztahov solitkmi, ktori vyzerali kedysi nadejne.
Nebojom sa priznat, kedysi som chvilu obdivoval Meciara (relativne rychlo som ho prekukol), pomerne dlho mi bol sympaticky Fico (velakrat uz klamal a sklamal, uz sancu nema), pacil sa mi novy Matovicov vietor (zacina pripominat psychicky choreho cloveka), momentalne tlaci na sympatie Kolar (verim, ze v dalsich volbach bude mat vacsie cislo), ale takmer kazdeho koho som tu vymenoval ma skor, ci neskor sklamal. Je to proste pravidlo.
Politika je panske huncutstvo, nemozem povedat volicom, ze su blbi, aj ked Gausova krivka nepusti a vacsina naroda je tupe stado. Ale tupe stado nechce pocut, ze je tupe stado, tupe stado chce vodcu, co ich povedie a tak nastupuje doba populistov, takze preto mal uspech Meciar, Fico a momentalna hviezda Kotleba, ktory bude asi atakovat 15, mozno 20% v dalsich volbach.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat