Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Divná móda, nebo móda na háku

Byl jsem s manželkou po obchodech ve snaze koupit nějakou zimní bundu. Žena si nehraje na sportovce, nechce lyžařskou, ale takovej ten bundokabát, co je taková dlouhá bunda do města.
Prošli jsme mraky kvelbů (Vaňkovka Brno, obchody okolo Tesca), co mě však zarazilo, co teď v poslední době frčí - je to styl vágus. Prostě vypadat jak bezdomovec. Bundy z hnusných, hrubých materiálů, 4 velký kapsy jak na rybářské vestě, hnědý, nebo šedý. Ještě tam byly bundy styl Michelin, jen si vybrat větší, či menší buřty na břichu a zádech.
Kalhoty se nosí otrhaný už z výroby, boty něco mezi lakýrkama a pohorama, případě rovnou gumáky. Po ulicích se chodí v teplákách, někde to dotáhli o level výše.
Ne, že bych byl módní guru, sámotnýmu jsou mi nějaký trendy u prdele, ale tepláky beru akorát tak na sport, nebo na doma. Když si ženská chtěla koupit na sebe něco elegantního, tak v rozumných cenách byl jen ten styl houmles.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
OT - dotaz, asi na Al Capona: Syn vyhrožuje, že se asi v létě ožení. A manželka (ta moje) začala pan…
Yarda 15.01.2017 22:47
Yarda
Kurde jak jde o trolling, je tady mafoš, než bys řekl frak, ale když může někomu pomoct, nebo poradi… nový
Roker 19.01.2017 06:59
Roker
Tak já samozřejmě velice rád poradím, ale fakt jsem si nevšiml nového příspěvku :-) nový
Al Capone 19.01.2017 14:21
Al Capone
Všechno krom bot si kup v HM či CA. Sako s kalhotami tam stojí do 2000, nějaký výběr košil tam taky… nový
Al Capone 19.01.2017 14:20
Al Capone
A s nezbytnými módními doplňky se počítá? poslední
ms 19.01.2017 19:04
ms

OT - dotaz, asi na Al Capona:
Syn vyhrožuje, že se asi v létě ožení. A manželka (ta moje) začala panikařit, že nejen ona, ale ani já nemám co na sebe. Pravda, já si na obleky moc nepotrpím a ty co mám a občas používám neprošly jejím ostřížím zrakem a mám si něco důstojného koupit. Nejen oblek, ale i košili, kravatu a polobotky. Dopředu vím, že co si koupím, to bude špatně.
Tak se chci zkušených zeptat, kde něco vhodného pořídím, nejlépe všechno v jednom qelbu a kde by mi mohli poradit.
Chodím kolem krámu http://modaprostejov.cz/ kde inzerují obleky již od 399Kč v likvidaci a taky občas kouknu v Praze ve Fashion Aréně sem http://www.blazek.cz/ ale zatím jsem si tam nic nekupoval.

Co se ceny týká, tak něco, aby na tom nebylo znát, že je to z výprodeje, ale ani High End, aby nebyla moc velká škoda, kdyby mne na té svatbě někdo poblil - mám s tím zkušenost, když jsem byl v kvádru naposled venku, tak mne servírka málem polila pivem. Stačil jsem ucuknout, ale byl to oblek co mi naši pořizovali kdysi k promoci, tak toho by škoda nebyla.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru