Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co udělat, aby nezamrzla voda na chatě, kam chci jezdit i v zimě?

Dobry den / ahoj,

resim problem, jak vyresit, aby mi na chate nezamrzla voda v zimnich mesicich? tento rok potrebuji byt na chate i v zime, vodu zde cerpam z 10m kopane studny cerpadlem, ktere je ukryto nadzemi, v polo-sklepe,
dany prostor jsem prozatim zateplil polystyrenem, plus mi soused poradil, at poridim dlouhohořící svícky, ktere ve skoro uzavrenem prostoru (privod vzduchu je vyresen) vytvori aspon minimalni teplotu, diky ktere voda nezamrzne... otazkou je, jak vyresit, aby nezamrzla voda v potrubi a v chate? za me by stacilo aby se cca kazde 4h spustil obeh vody, tzn vyresit to, aby se nejak "samo" splachlo wc nebo se nejak "sama" odtocila voda kohoutkem? nemate nekdo nejaky napad? pripadne nechat vodu pustenou do nejakeho "cerpadla" ktere v navaznosti na casovac pravidelne nasaje vodu a tim da cely okruh vody (studna-cerpadlo-trubky-kohoutky) do pohybu? nebo nevim... na chate budu prebyvat vzdy tak 2-3 v kuse, ale i tak tzn, ze odjedu v 7h rano a vratim se v 19h... pak budou ale dny, kdy tam 2-4dny vubec nebudu... nejaky napad? dekuji.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat