Hezky zvolený titulek, ti už se opravdu do žádného rozumného tématu nevejdou...
Parádní je, když má teď za Peroutku Hrad zaplatit pokutu 100kKč, tak to vlastně platíme my, když Hrad je financován ze státního rozpočtu (z daní).
Pán, o jehož existenci neměl před měsícem prakticky nikdo tušení je teď populárnější než Karel Gott a přisadí si každý, kdo nemá rád Zemana. Ještě zbývá po něm pojmenovat psa a planetku. Ten nápad s přejmenováním Heřmanova Městce na Hermanův Městec taky není k zahození.
Nebýt Bradyho, tak bych dodnes nevěděl, kdo je ministrem kultury.
Ministr kultury a oddechu.
Tak zas není třeba tolik přehánět. On je spíše mistr kultu a oddychu.
Fakt je, jaká spousta lidí si v tomto případě přisírá a přiživuje se na tom - do včerejška naprosto neznámém - dědkovi (Bradym). Takhle kolosálních rozměrů by to nemohlo dosáhnout nikde jinde ve světě. Jak vůbec přišel k tomu příjmení? On se tak jmenuje od narození? Wiki říká, že jo, ale české příjmení to rozhodně není. Navíc jsem někde četl, že snad nějak koketuje/oval s židovstvím. Takže se ptám, kde nechal jarmulku?!
Kdo si taky myslíte, že vůbec nejde o nějakého dalajlámu a komu dát nebo nedat medajli, ale o vítanou záminku, aby pražská kavárna kula pikle proti panu Zemanovi? BTW: Nemyslím, že by pan prezident byl bez chyby. A kdo jsi bez chyby, první hoď rajčetem.
Na ČT24 právě skončil přenos předvolební kampaně pana Horáčka, Brady s Hermanem byli i tam a zpívali. Vždycky, když zapnu veřejnoprávní televizi, stojí to za to. Teď zase dostává medaili Hůlka, furt se něco děje. Zlatá těhotná Marcela!
Já jsem nesledoval žádné rozdávání, ale něco jsem zaslechl odvedle. Kdo je Marcela?
Fakt neznáš jeden z nejoblíbenějších pořadů? Běželo to skoro pořád, když to nepřerušili nějakým přiblblým filmem. ___KLIK___
Ahá! Tak to jsem jednou nebo dvakrát částečně viděl. Stačilo mi to jako ukázka toho, čeho jsou naši "umělci" schopní. Já se tak někde v koutku duše modlím za další "samet"...
Zlatá Marcela. Zkusil jsem teď znova zapnout televizi a vyskočil na mě Halík.
Citát z klasika: "Zlatý prciny."
BTW: Ale ten hlavní účinkující z té reklamy je krásný. Toho můžu.
tos mě potěšil, přítulka tvrdí, že jsem mu podobnej
vyskočil na mě Halík
Já jsem si už dlouho myslel, že je teplej.
Abychom neusnuli:
V jeho kufrech byla nalezena m.j. medaile předsedy vlády, medaile poslanecké sněmovny, senátu a všech samosprávných krajů. Dále čestné občanství 138 měst a obcí dané země, medaile všech universit v zemi, včetně pobočky Zakarpatské university Užhorod, zlatý řetěz primátora Prahy, který byl ovšem z olova a 6 kilogramů odpustků pátera Halíka. Dále jedna krabice čestných doktorátů právnické fakulty Plzeň.
Hezky zvolený titulek, ti už se opravdu do žádného rozumného tématu nevejdou...
Parádní je, když má teď za Peroutku Hrad zaplatit pokutu 100kKč, tak to vlastně platíme my, když Hrad je financován ze státního rozpočtu (z daní).
Pán, o jehož existenci neměl před měsícem prakticky nikdo tušení je teď populárnější než Karel Gott a přisadí si každý, kdo nemá rád Zemana. Ještě zbývá po něm pojmenovat psa a planetku. Ten nápad s přejmenováním Heřmanova Městce na Hermanův Městec taky není k zahození.
Nebýt Bradyho, tak bych dodnes nevěděl, kdo je ministrem kultury.
Ministr kultury a oddechu.
Tak zas není třeba tolik přehánět. On je spíše mistr kultu a oddychu.
Fakt je, jaká spousta lidí si v tomto případě přisírá a přiživuje se na tom - do včerejška naprosto neznámém - dědkovi (Bradym). Takhle kolosálních rozměrů by to nemohlo dosáhnout nikde jinde ve světě. Jak vůbec přišel k tomu příjmení? On se tak jmenuje od narození? Wiki říká, že jo, ale české příjmení to rozhodně není. Navíc jsem někde četl, že snad nějak koketuje/oval s židovstvím. Takže se ptám, kde nechal jarmulku?!
Kdo si taky myslíte, že vůbec nejde o nějakého dalajlámu a komu dát nebo nedat medajli, ale o vítanou záminku, aby pražská kavárna kula pikle proti panu Zemanovi?
BTW: Nemyslím, že by pan prezident byl bez chyby. A kdo jsi bez chyby, první hoď rajčetem.
Tady je článek.
Přesně tak..
Na ČT24 právě skončil přenos předvolební kampaně pana Horáčka, Brady s Hermanem byli i tam a zpívali. Vždycky, když zapnu veřejnoprávní televizi, stojí to za to. Teď zase dostává medaili Hůlka, furt se něco děje.
Zlatá těhotná Marcela!
Já jsem nesledoval žádné rozdávání, ale něco jsem zaslechl odvedle.
Kdo je Marcela?
Fakt neznáš jeden z nejoblíbenějších pořadů? Běželo to skoro pořád, když to nepřerušili nějakým přiblblým filmem.
___KLIK___
Ahá! Tak to jsem jednou nebo dvakrát částečně viděl. Stačilo mi to jako ukázka toho, čeho jsou naši "umělci" schopní. Já se tak někde v koutku duše modlím za další "samet"...
Zlatá Marcela. Zkusil jsem teď znova zapnout televizi a vyskočil na mě Halík.
Citát z klasika: "Zlatý prciny."
BTW: Ale ten hlavní účinkující z té reklamy je krásný. Toho můžu.
tos mě potěšil, přítulka tvrdí, že jsem mu podobnej
Já jsem si už dlouho myslel, že je teplej.
Abychom neusnuli:
K vidění tady: Jiří Brady byl zadržen na letišti v Torontu
Tak to nemá chybu!
Rubrika: Humor
https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/1624621961172099/