Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vhodný dárek k Ježíšku - náhrdelník s českými granáty?

Debatujeme s manželkou (mou vlastní), co dát jako dárek naší rodinné známé. Já jsem navrhnul něco z toho, cena tak do 2kKč:
http://www.granat-shop.com/nahrdelniky.html
ale manželka namítá, že se to nehodí, prý český granát znamená smutek.
Já jsem o tom neslyšel.

Víte o tom někdo něco bližšího?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mozno to myslela tak, ze oproti diamantovemu nahrdelniku je to smutek. Prisudzovanie vlastnosti kame…
fleg 17.10.2016 09:36
fleg
Diamant se dá nahradit vybroušením kusu skla z flašky od piva, že je pro 99.9 procent populace k ner…
Moas 17.10.2016 10:25
Moas
Ked budes tvrdit, ze je to diamant uvidis aku. A mozno zazijes aj to, co si uz dlho nezazil8-) nový
fleg 17.10.2016 15:02
fleg
Ha, asi tedy nepatřím k 99%. Vážně, loni jsme byli s drahou polovičku v Amsterdamu, kromě jiného i v… poslední
Jack 17.10.2016 15:29
Jack

Mozno to myslela tak, ze oproti diamantovemu nahrdelniku je to smutek.
Prisudzovanie vlastnosti kamenom mi pride jedna z najvacsich hovadin, co si ludia vymysleli.
Bud je nieco pekne alebo nie. Ak je to pekne vzbudzuje to radost ak nie tak smutok.

Ha, asi tedy nepatřím k 99%.
Vážně, loni jsme byli s drahou polovičku v Amsterdamu, kromě jiného i v muzeu zpracování diamantů. Z porovnávaných 6 vzorků jsem jediný diamant trefil na 1. pokus. Bylo to ale dáno tím, že jsem měl srovnání s ostatními a diamant se opravdu blyštěl nejvíc.

Pokud si tedy tazatel zajistí aby dotyčná měla jen ten jediný, darovaný, a nebude s ním rýpat do oken, má vysokou šanci na přežití.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru