Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pracovať vs študovať

Pointa je, ze so zakladnou jazykovou vybavou (EN) sa v pohode uplatnis na zapad od nas za trosku ine peniaze ako u nas. Ak nemas rodinu nemas co riesit.
Uplatnis sa preto, ze uroven IT na zapad od nas pozdvihujeme paradoxne my...lacna pracovna sila z vychodu, ktora tam dodava ocakavanu kvalitu. Toto este par rokov bue pretrvavat.
Skola ta ma naucit jedno...naucit ta ucit sa. Kasli na osnovy, na blbu majsterku, co si nevie otvorit prilohu, ja robim admina v skolach, viem aka urovne ucitelov tam je, ale nerozpravaj mi prosim ta, ze nic nevies lebo blbla skola. Hovno skola, ty si blby ked nic nevies.
Ja som sa 90% co viem som sa naucil sam, rozobral som svoje prve pc, 3x ho pokazil a siel do opravy a na 4x som si ho uz opravil sam. Postavil som si siet, skusal na nej veci a siel stale dopredu. Ucim sa uz 25 rokov a stale toho neviem dost, navyse uz dost zabudam;o).
Ako ti bolo napisane vyssie, za mojich cias ziadne wiki nebolo, informacie sa zhanali pracne a pomerne dlho, o dobre knizky sme sa bili a boli strasne zosuchane, dnes je vsetko vyrazne lahsie. Nieco nevies a CML (Google) ti to za par sekund prezradi. Nepotrebujes ani ucitela, potrebujes len cas, kopec casu a chut ucit sa, skusat, mylit sa a ist na to znovu a inak a pod.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat