Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pracovať vs študovať

Ja by som asi siel studovat, v KE je pomerne vela IT firiem, takze pracovat popri skole sa urcite bude dat. Vo finale uz budes mat titul a ktomu slusnu prax v odbore.
To, ze budes zaostavat za spoluziakmi to neries, VS casto uci kraviny, viac sa mozno naucis v praci pre nejaku IT firmu.
A potom mozno skus DE, nie pas, ale rovno IT. O zahranicnych adminoch si nemyslim nic dobre, pretoze za posledny rok 3 skusenosti a vsetko zle.
Bol som robit v jednom hoteli v Bruseli, robili sme novy AV system do izieb. Jeden z najvacsich hotelov, slusne IT vybavenie (na kamerovy system pouzili Negear;o)), ale admin totalna trubka, nic nevedel, bol to nejaky narychlo preskoleny clovek, takze ked nieco neslo vsetko sme riesili my na mieste (instalacia novych HP switchov, prepojenie optiky a pod). On nic nevedel.
Zakaznik sa dostal na blacklist NL odoberatela. Ich admin mesiac a pol! nevedel spravit to, ze da domenu dodavatela na whitelist, mesiac a pol som riesil s materskou firmou a sk pobockou totalnu chujovinu a mesiac a pol museli komunikovat z Gmailu.
A na zaver par tyzdnov stara skusenost, zakaznik pobocka DE firmy berie odo mna net. Akoze zaloznu linku, ale tlacia cezo mna cely traffic, pretoze ich admini v DE nevedia spojzazdnit svoje brany (Sophos routre), aby boli pripravene na failover scenario. Jediny pripad, ked korektne prepoja linku je fyzicke odpojenie kabla. Nepomohli niekolko mailov a telefonatov, dokonca tu bol DE admin aj osobne a trt vyriesil. Stale tlacia cely traffic cezo mna.
Navyse uplne zbytocne dali pred brany 2 switche, totalne nezmyselna sietova schema...a bombonik na zaver...pouzivaju Netgear switche (zrejme popularna firma na zapad od nas) a ako hlavny switch TP-Link lebo treba setrit. Hlavne, ze zamestnanci sa furt stazuju, ze vsetko ide tak pomaly.
Proste vystuduj, maj trosku prax a na zapade bude z teba king medzi tymi trubkami. Navyse solidne zaplateny/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat