Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ja sa snad asi odstahujem

Opozicia uz organizovala tusim stvrtu party pred Bonaparte komplexom (kde byva nas preceda), pretoze Kalinak nie a nie odstupit.
Na tom by nebolo nic zvlastne keby poslaned Osusky (inak starsi pan) nedal jednu facanu jednemu postihnuteu panovi (nechcem no nazvat kokotom hned).
Je mi jasne, ze ked sa proti vam postavi Vasky (ten psotihnuty pan) tak aj flegmatik ako ja by mal problem sa udrzat, ale dat mu facku a potom sa nechavat potlapkavat od kolegov ako geroj a na socialnych sietach rozpravat o vychovnom procese mi pride ako dost zvratene.
Navyse dovod (nadaval mu do fasistov) mi pride dost detsky.
Kam mam ist, vlada na chuja, opozicia uz asi zdementieva, takze nie je nadej na zmenu, to sa mam fakt odstahovat niekam do zahranicia?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Připadne mě tak pubertálně neuvážené "já se odstěhuju". Pro každého,kdo má trochu rozhled je snad ja…
kozakl 16.07.2016 08:35
kozakl
Je to skor vyraz frustracie, ked aj optimista straca nadej pri pohlade do buducnosti. Ja tu nadej (c… nový
fleg 19.07.2016 12:44
fleg
Jestli máš jen blbej pocit z trocha té současné "politické kultury", tak seš zbytečně paranoidní. Př… poslední
Prasak 19.07.2016 22:35
Prasak

Připadne mě tak pubertálně neuvážené "já se odstěhuju". Pro každého,kdo má trochu rozhled je snad jasné,že ono není kam se odstěhovat. V stř.Evropě patříme k nejklidnějším regionům. Jih není vůbec pro našince vhodný,nynější Turecko,Řecko ? Asi ne. Ásie pro Evropana není zrovna ideál. No a Amerika, Austrálie pro někoho,kdo žije už víc než půl života v Česku bude znamenat trápení a přetvářku do konce života. Takže bych řekl - odstěhovat se na Vysočinu a nevymýšlet si potíže.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru