Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Brexit - vaše tipy?

Nechytám za slovíčka. Ty ses jasně vyjádřil a pokud ani nevíš co píšeš, tak raději nepiš. Nebo piš tak, aby to nešlo jinak vyložit, popřípadě svou myšlenku vysvětli lépe, nebo se omluv. Až tak to je jednoduché.

A dále: psal jsi "ste tu v kuse písali kraviny", takže když už se z toho snažíš vylhat, tak prosím aspoň trochu inteligentně a ne jako pětileté děcko. Stejně tak, když L-Core napíše zřejmě manipulativní výrok, je logické, že jej logikou vyvrátím, protože nic jiného se s takovými výroky ani (slušně) dělat nedá. A protože si L-C vážím, investoval jsem čas do toho, abych dle svého nejlepšího vědomí a svědomí jeho tvrzení vyvrátil. A tak to ve slušné společnosti slušných lidí chodí. Kdybych si jej naopak nevážil, poslal bych jej jednoduše do pihele, a možná ještě dál. Všimni si rovněž, že stále s tebou polemizuju a tvé útoky vyvracím, i když, abych pravdu řekl, už mě to přestává bavit.

Co se týká mojí ženy, napsal jsem:

To dostane až po několika letech fungování ve společnosti a není to žádný automatický proces. Do té doby žije v zemi stále jako host, který může být kdykoli za jakýkoli zločin vyhoštěn. A vím to proto, protože moje manželka je Slovenka (která si záměrně ponechala slovenské občanství). A i přesto že Slováci jsou "bratia" prakticky bez jazykové bariéry, tak i v takovém případě je naturalizační proces netriviální a rozhodně se nejedná o prosté bouchnutí razítkem.

Nikde jsem nenapsal, že jej nedostala, ale že o něj ani nepožádala (zase ta logika, že?), a to zcela ze svých osobních důvodů, po kterých je každému úplně pendrek, i tobě.

Že Cejna a spol. mleli stále dokola ty své lži (už vyvrácené), to ti zřejmě nevadilo, ale vadí ti, že jsem já "opakoval to svoje" (na co mi nikdo neodpověděl, natož tvrzení nevyvrátil). Čisté farizejství.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat