Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Brexit - vaše tipy?

Je mimochodem skvělé vidět v jedné tvé větě slova o konstruktivní diskusi a hned vzápětí napsat, že jsme psali kraviny - to si člověk hned udělá obrázek, s kým má tu čest.

To je celá diskusia s tebou, chytáš za slovíčka, vyložíš si to, ako ti to vyhovuje. Hneď v tomto vlákne to perfektne vidieť, ako si vsunul L-Corovi to, čo nepovedal, znegovaním jeho výroku podľa teórie logiky, lenže to je fakt iba teória a v diskusii so skutočným človekom to funguje inak. Toto bolo aj na teba moc úbohé a okaté... a znova, ja píšem k flegovi, dobre si to znova prečítaj, že on občas písal kraviny, nie vždy a ďalej píšem, že diskutuje konštruktívnejšie a vecnejšie, narozdiel od teba, takže porovnávam s tebou, nehovorím všeobecne. Všimni si rozdiel medzi slovom "konštruktívnejšie" a "konštruktívne". Ach jaj, to aby ti človek všetko vysvetľoval, lebo sám to nepochopíš...

K tvojej žene, práve že som nezachytil, že by sa k nej cejna nejako urážlivo vyjadril. Neviem už o čo presne tam išlo, ale tuším, že cejna od teba požadoval nejaký dôkaz, nejaké vysvetlenie, prečo tvoja žena nedokázala ako Slovenka získať české občianstvo, ty si si stále opakoval to svoje ako nejaký troll či provokatér a svoj výrok si cejnovi doteraz nijak nepodložil.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat