Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Brexit - vaše tipy?

stačí si projít dotyčné dvě debaty - a zjistíš, že ty vulgarismy pršely na všechny směry. Je mimochodem skvělé vidět v jedné tvé větě slova o konstruktivní diskusi a hned vzápětí napsat, že jsme psali kraviny - to si člověk hned udělá obrázek, s kým má tu čest. Ostatně napsat o Cejnových "informacích" získaných z tiché pošty chodící mezi českým lidem s IQ pod 75 (společně s chemtrails, HAARP, židozednáři, atp.) že to jsou "argumenty", to je chucpe samo o sobě.

Nevím, co je u tebe "věcná diskuse" - ale třeba když jsem Cejnovi vysvětlil, jak funguje český naturalizační systém, tak jediná jeho reakce byla urážka mě a hlavně mojí ženy (zejména má žena neměla s naším sporem nic společného). A to není jediný případ, kdy se takto tihle tři chovali. Takže ono to s těmi argumenty vypadá spíše obráceně než píšeš. Stačí si ty diskuse přečíst zpětně.

Ono to je většinou tak, že když nejsou argumenty, tak se používají "expresívnější vyjádření". A jak už psal Fleg, ban přišel po několikanásobném upozornění na jejich chování a mimochodem (jsou na to svědci), já byl původně proti banu a přesvědčil mě až Fleg s argumentem, že ti tři odrazují další návštěvníky.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat