Kuchynske noze
Jake pouzivate noze v kuchyni?Prave zvazuju koupi novych.Co by jste mi doporucili do ceny 2500kc.Nepotrebuju droveny stojan,mam magnet.Libil se mi set nozu od Fiskars,ale i Wustof.Jinak zadna keramika.
Jake pouzivate noze v kuchyni?Prave zvazuju koupi novych.Co by jste mi doporucili do ceny 2500kc.Nepotrebuju droveny stojan,mam magnet.Libil se mi set nozu od Fiskars,ale i Wustof.Jinak zadna keramika.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Doma? Obyč. nůž z IKEA a bohatě stačí Když někdy odejde, koupím si za pár šupů novej..
WÜSTHOF Grand Prix II
To je dost drahe,vim ze Wusthof patri mezi top kvalitu.Z ebaye se da sehnat clasicc set 5 nozu za 2800.
Vadila by mi ta tupá patka na konci čepele.
Nejlepší kudla, jakou jsem kdy měl.
Bezpatková, to by šlo: -)
Ten japonskej tvar čepele asi při práci není rozdílný vůči klasice, co?! Nikdy jsem s ním nemakal, měl jsem vždy běžnej tvar do špice.
Já měl taky vždycky klasiku. Teď používám asi dva roky Santoku a neměnil bych.
Pekne masna cena,ale asi za ni stoji.Vypada dost dobre.Pujdu teda do tech nemcu.
Hlavně nekupuj žádnou monstrsadu, ale jenom to, co skutečně využiješ a k tomu ocílku.
Chtel bych tohle,co ty na to?
121469056894
Levné nekované nože. Krájet to určitě bude, já bych si to nekoupil. Pro začátek stačí pořádný kuchařský nebo santoku, malý na koupání a ocílka.
Tak co bys mi doporucil?Do 3000kc,chtel bych 3 noze a ocilku,velky kucharsky,stredni a maly.Jedine ten pok treba?
Nebudu doporučovat něco, co neznám, ale ty Poky si lidi celkem chválí.
Tak co bys doporucil v te cenove kategorii?
Fakt nic dalšího nevím, nemám potřebu kupovat levné nože. Osobně bych si pořídil ten Santoku s ocílkou a k tomu koupil za pár korun kudlu na koupání a možná další levnou na krájení chleba, když bych chtěl za každou cenu ušetřit a vejít se do tří tisíc.
Nože od Poka z Plzně.
Koukal jsem na ne,nejsou spatne,ale docetl jsem se,ze byvaji pri koupi tupe,ze jsou spatne naostrene.
Mně přišly poštou ostrý jak břitva.
No ja nevim,za tu cenu se daji poridit Wusthof noze.Je to dilema,kazdopadne ty poky je tuze hezka prace.