Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dnešní svět a jeho budoucnost.

Jako ročník 1994 se musím příklonit k Tobě. Sice nezastávám názor, že někdy to bylo lepší, ale s příchodem technologie bezdrátového internetu spolu opravdu lidé přestávají umět komunikovat. Starší ročníky tomuto nemůžou rozumět, protože jim zůstávají přátelé z dob minulých.

Aby to nevypadalo špatně, já to tak nemám - jako muzikant a student okolo sebe mám stále dost normálních lidí, ale jsem taky svědkem toho, že na společném obědě lidé raději matlaj telefon, než-li by se spolu bavili. Já osobně než jít s 4rma osumnáctkama na disco jdu raději s čtyřicátníkama a padesátníkama na soukromou party k někomu domů, nebo na vesnici do hospody, kde si člověk může popovídat o hi-fi, autech, PC, s ženskejma zase např. o vaření atd... a získat nějaké zkušenosti a něco z té akce "pochytit"

Když jdu s vrstevníkama do "společnosti", tak se všichni sundaj... a holky? Není z čeho vybírat... Všechno na jedno brdo, bez nápadu, bez zájmů,. "Tvůj obří smartphone je tvojí hrdou chloubou - i když dělá Tě hloupou" To je věta pro dnešních mladé holky - Věta ze srdce, čím dál více potvrzující pravidlo.

**Společnost si na svůj vrchol pozornosti postavila telefon = největší průser téhle doby. Kolísá komunikace, lidi nečtou, neučí se pokud nemusí a to je blbě! Lidé z let 85- tohle nemohou pochopit, protože se s tím nesetkávají. Jejich vrstevníci jsou normální.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat