Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dnešní svět a jeho budoucnost.

Obecně máš pravdu, ale stejně tak má pravdu asi i Yarda, s tím že svět je zase v té dolní úvrati existence.

Jen bych dodal k odstavci č.:3 tvé reakce. Máš naprostou pravdu že je dobré mít rodinu, přítelkyni, děti. Jenže s tím je v dnešní době obrovský problém který vaše generace asi zas tak moc nevnímá, neregistruje. Řeknu to tak jak to funguje z mého pohledu/pozice. Dnešní holky jsou v podstatě ostudy jeji pohlaví. Na sobě to má tunu makeupu, nehty dlouhé jako drápy, řeší kdo má jaké oblečení, kouří to jako Hirošima po výbuchu. Pokud se chce člověk seznámit s dnešní holkou mého věku tak jediná možnost je přes internet (facebook, badoo, seznamka). Pokud se o to člověk pokusí normálně, což v podstatě už ani nejde, tak ním holka doslova jen opovrhuje. Asi v představě "co to musí být za trapáka že si dovolí semnou navazovat konverzaci". Po internetu je to ještě horší protože třeba na seznamce to funguje tak že buď kluk udělá inzerát na který mu žádná neodepíše a nebo odepíše ale po třech větách přestane reagovat a nebo skončí u psaní a jakékoliv osobní seznámení zcela nezajímá.
Co se týče třeba toho Badoo tak tam je zcela 100% pravděpodobnost že holka prostě neodepíše. Z praktického testu vyplynulo že z 50ti pokusů odepsala 1 holka a nebyla schopna psat nic jiného než v každé odpovědi "jo". Jak má člověk pracovat s takovýmto materiálem? Jak psal na té zpovědnici, ti lidi nemají žádný charakter prostě nic. Jak si má člověk najít holku když je nezajímá nic jiného než iphone, facebook, oblečení a jejich značkovost, to aby kluk měl kalhoty u kolen a byl učesaný na teplouška.
Založení rodiny s takovými zjevy je prakticky nereálné. Po pravdě já bych se cítil i na to vychovávat holku či kluka, protože bych jednak měl nějaký impuls do života a měl bych alespoň radost z toho že ho můžu vychovat podle sebe. Podle starých měřítek a né dnešní Online doby. Jasně člověk se tomu dnes nevyhne ale když už tak nemusí být debil.

Holky v tomto mají velkou výhodu protože si dítě mohou pořídit kdykoli jakkoli, ale co kluk? Kluk si sám rodinu neudělá a je tak odkázán na opačné pohlaví které prostě nestojí ani za prd. Ano jsou i výjimečné holky které za to stojí, ale ty jsou zadané a nebo schované aby je nikdo nenašel. Prostě "dnes není život o užívání, ale o přežívání".

Nejhorší je to, že jsem byl krůček od toho abych měl rodinu, vyrojil se ale mentálně narušený člověk a holka která byla úžasná povahou i duší se okamžitě zkazila a šla za ním.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...