Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Bolo prebehnutie Mostu, #Siete a SNS dohodnute vopred?

Ta "jeho vec" ta zacne zaujimat, ked Hitler II necha odviest tvoju zenu a deti do pracovneho lagra pre ich nespravny povod.

Tak samozřejmě :) - já jsem to myslel konkrétně s tím Hitlerem trochu ironicky, proto ta druhá věta o tom, že bych mu ani nezapálil dům... Chtěl jsem tím jen naznačit tačwůdovi, že když někteří staříci volí konvičku nebo komunisty (BTW konvička má nějakou politickou stranu, která se může volit? to mi nějak ušlo) tak to není ten důvod, proč jsou podle mého názoru dementní. Stařecká demence je něco jinýho a je to normální lékařská diagnóza, což on nepochopil - mou chybou, špatně jsem to napsal, i když jsem teda jasně psal, že to není myšleno jako urážka.
Berte to tak, že někdo Vám tady toho Cejnu s Radkem dělat musí - víš jaká by tu byla nuda? A jako na vážný debaty si raději sednu s doopravdickýma lidma někde na kávu. Kdybych bral porád všechno vážně, tak už jsem dávno po infarktu.

BTW. jistě víš, co s náma chtěl Adolfek, resp. Heindrich nebo jak se on píče jako s národem udělat? vysídlit na Madagaskar. Jen si říkám, proč ta válka neskončila teprve až po tom, co by nás vysídlili... to by byla paráda. Chamící, banány, móře, teplo... kucí vopálený... :D

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat