Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volila by Sarah Connorová Kotlebu?

Co ponuka Kotleba podla teba? Rozumnu alternativu? Ja som ziadnu nevidel.
Polovica volicov volila Kotlebu zo vzdoru. Nakoniec ja sam som tu napisal clanok o tom ako som mohol teoreticky patrit tiez k nim.
Btw prave teraz som sa dozvedel, ze Kotleba ma na kandidatke podarenych bratov z Namestova. Jeden v podmienke klamal pri cestnom prehlaseni, ktore musi kazdy kandidat na poslanca NR SR podpisat, ze nie je trestany za umyselny trestny cin, druhy caka na sud, pretoze s bratom zmlatili nejakeho inostranca. Pacila sa mi jeho odpoved v radiu...NIe to som nebol ja, to si ma musel s niekym pomylit. Ano je to urcite hnusne negerske sprisahanie voci nasmu buditelovi.
Ty fakt veris cloveku, ktory sa obklopuje takymito ludmi? Lebo ja nie. Navyse Kotleba mi okrem "jednoduchych" rieseni nic neponuka.
Ja chapem, ze sa hnevas na politikov, ze za 23 rokov neboli schopni s ciganskym problemom nic spravit, ja sa hnevam tiez, ale je Kotleba riesenie? Urcite nie.

Verím že aj ked o 4 roky ale do vlády sa dostane a z EU treba preč kym sa ešte dá a byť znova sebestačný.

Pravdepodobne ta nezaujima ekonomia a ekonomika inak by si tento blud nemohol napisat. EU zdaleka nie je ideal, ak niekto tvrdi, ze mimo EU nam bude lepsie je to bud notoricky klamar alebo hlupak.
My sme sebestacni nikdy neboli a ani nebudeme, pretoze pri dnesnej globalizovanej ekonomike to nie je fyzicky mozne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat