Britské referendum, hlasujme
Představme si, že jsme britští občané, je červen 2016 a máme vyhlášeno referendum o setrvání v EU. Výsledky únorové schůzky známe.
Jakpak to dopadne?
Představme si, že jsme britští občané, je červen 2016 a máme vyhlášeno referendum o setrvání v EU. Výsledky únorové schůzky známe.
Jakpak to dopadne?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Podle mě k dohodě ohledně volného pohybu zboží v Evropě není EU v podobě, v jaké ji vidíme dnes vůbe… MadMike 24.02.2016 20:34 |
MadMike | |
Ano, všichni se budou mít rádi, polský instalatér bude pracovat v Německu a žádná vláda nebude mít n… touchwood 24.02.2016 20:52 |
touchwood | |
Polský instalatér je zboží? A proč by nemohly jednotlivé "vlády" omezovat cizí firmy k ochraně vlast… MadMike 25.02.2016 07:27 |
MadMike | |
Ano, i lidská práce je zboží, které má svou cenu. O volném pohybu zboží jsi psal ty, tak jsem ti sdě… touchwood 25.02.2016 08:32 |
touchwood | |
Jojo, jsi na mě prostě moc geniální :-D MadMike 25.02.2016 15:51 |
MadMike | |
Presne tak a krasne na nej sedi tohle.
Zároveň vysvětlil, že psychopatie není nemoc a že to nejsou… nový Radek 25.02.2016 18:07 |
Radek | |
http://neviditelnypes.lidovky.cz/chtip-udelam-co-budete-chtit-d1p-/p_zabava.aspx?c=A160226_182330_p_… poslední Yarda 27.02.2016 13:37 |
Yarda |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Podle mě k dohodě ohledně volného pohybu zboží v Evropě není EU v podobě, v jaké ji vidíme dnes vůbec potřeba. Rozhodně není potřeba z toho mít nějakou nadnárodní organizaci s parlamentem, komisí, soudem, která se dokonce snaží fungovat jako jakási "vláda" Evropy - tím se toto společenství pro mne osobně stává nebezpečnou teroristickou organizací...
Ano, všichni se budou mít rádi, polský instalatér bude pracovat v Německu a žádná vláda nebude mít nutkání vytěžit politické body na ochraně vlastního trhu omezováním cizích firem. Tomu říkám hodně hustá naivita, sluníčkáři jsou proti tomu doslova vrnící nemluvňata.
Polský instalatér je zboží? A proč by nemohly jednotlivé "vlády" omezovat cizí firmy k ochraně vlastního trhu? Co to má tvůj post společnýho s tím, co jsem napsal? Jsi určitě inteligentní člověk - možná by jsi sem měl přestat chodit, nebo to tady z tebe za chvíli udělá vegeťáka kemo (to tě jako nevyhazuju, myslím to s tebou dobře :D)
Ano, i lidská práce je zboží, které má svou cenu. O volném pohybu zboží jsi psal ty, tak jsem ti sdělil, že si to představuješ jako Hurvínek válku. Že jsi to nepochopil, to mne nepřekvapuje.
Jojo, jsi na mě prostě moc geniální
Presne tak a krasne na nej sedi tohle.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/chtip-udelam-co-budete-chtit-d1p-/p_zabava.aspx?c=A160226_182330_p_zabava_wag
Vzhledem k tomu, co se děje v Midsommeru, bude možná lepší, když se té Británie zbavíme.... (@petrschonfeld)