Tohle bych chtěl taky platit z daní
http://newobserveronline.com/sweden-state-funded-muslim-sniper-training/
Je to blbá malorážka, ale z tý se při "dělání papírů na dlouhou" u nás taky střílí. Tak to zkusím nějak pořešit, třeba mi na část nákladů na zbroják taky nějaký ten příspěvkový úřad přidá.
edit: Je to tak blbý, že by to mohl být hoax.
To snad není ani možný a jestli jo, tak má švédská vláda v polici tuplem nasráno..
je to hlavně biatlonová střelnice a biatlonové práskačky.
To sice ano. Ale platit to taky někdo musí...
Další věcí je, že učit muslimy střílet je blbost.
podle zpráv to většina už umí.
Osobně si myslím, že to byla nějaká volnočasová aktivita. Safari se soby se asi do médií nedostalo..
A dyť píšu, že je to blbá malorážka. U nás se z toho střílí při dělání řidičáku na dlouhý lauf.
Platit jim to v rámci integračního programu - v rámci jazykového kursu? Švédi už blbnou na kvadrát, pak se div, že to kyvadlo nakonec pomaže na druhou stranu.
já se nedivím, dokonce růst švédských protiimigračních stran vypovídá, že i sami Švédi to vidí jako problém.
Spíše se mi zdá, že nevěděli jak je zabavit, tak je vyvezli do biatlonového areálu ať ve volném čase jen netlučou špačky/nefetují/nekradou/atp. Jak to vypadá navenek, to je druhá věc.
Tak ještě že ouřadu nenapadl třeba chemický kroužek, to by mohlo být ještě veselejší.
edit: Mimochodem, té paní v šátku je ten kurs dost k .... Leží u toho jak kravka.
Mně stačí, že z mých daní se bude platit tohle:
http://www.novinky.cz/domaci/392386-nova-kampan-ma-naucit-ceske-deti-soucitu-s-uprchliky.html
Jdu blejt, velebnosti.
Doopravdy by me velmi zajimalo, co na tento "pocin" Touchwood, JR, Fleg, Krata, Merlouska a celkove, debilne, receno "druha strana sporu"...
Co asi oni na to...
Merloušce to sekne...
Dik :) A co vlastne rikas na naseho noveho tiskoveho mluvciho?
Jen jste někde nechali flega a Kráťu a přizvali nějakou cizí ženskou :)
fleg je ta asiatka.
Tak to potom ano
chceš slyšet že to je broskvovina? Ano, je to broskvovina.
Kromě toho, že to je nesmyslné, tak to taky nebude mít účinek, vždyť se ty děcka dnes vesměs nedokáží vcítít ani do situace svého soukmenovce.
Obrázek je samozřejmě míněn s nadsázkou.
Na idnes se nechala ministryně školství slyšet, že to není oficiální, ten komiks a dává od toho ruce pryč. Co si o tom myslet...
co si o tom myslet? Vypuštěný balonek nepřinesl kýženou pozitivní zprávu, a tak děláme, že jej neznáme.
Aha, takze pochopil jsem spravne, ze je to 3,14covina, protoze to nebude ucinne (je to malo "durazne" opareni?) a decka jsou uz tak zkazena, ze jsou totalne bez te spravne empatie?
Zajimalo me spis, jak budes/te reagovat na tu samotnou masirku tech, kteri si nazor budou teprve utvaret (teda ne ze byje nemasirovali ruznymi kravinami uz ted, ze) a tebe nejvic trapi, ze to nebude fungovat a ze deti nejsou takove, jak bys je, zrejme, chtel mit... Zajimave
ne, o tom jsem nepsal. Původní myšlenka byla, že to bylo primitivně popisné a až klišovitě schématické, něco jako Anna proletářka a podobné škváry. Ale ten zbytek jsi trefil, dnešní děti jsou ve velké většině uvězněny v žaláři atomizované společnosti (což je na dlouhou stať, kterou opravdu nechci psát - ber to jako můj názor, se kterým se nemusíš ztotožnit a který nemá přímou souvislost s hlavním tématem), jen se mýlíš v tom, že bych je chtěl mít "nějaké" - ne, pouze popisuju stav, a to neznamená, že mám pro něj nějaké "řešení."
Začíná to hezky.
Kouzelné je to přirovnání k jaderné katastrofě, vůči které skutečně není jak se bránit. Jak jinak by znělo, kdyby byl uveden adekvátnější příklad - třeba že v Brně zmagořili, vybrali místní zbrojáky a teď terorizují a podřezávají všechny, kteří nechtějí mluvit hantecem.
Do psích náušnic, kam Ty na ty prirovnani chodis, ze to vzdycky sedi jak prdel na hrnec...?
To nevím, jestli vždycky sedí takhle přesně, ale není problém vymyslet lepší příměr, když ten původní je úplně mimo.
Doufám, že jsem neurazil brňáky, to nebylo účelem.
Nevim, jestli jste videli ten rozhovor ve svedsky televizi, jak se tam ten redaktor pta toho islamisty zijiciho ve Svedsku a pobirajiciho svedsky socialni prispevek, jestli mu neni blby nenavidet Svedsko a zaroven od Svedska brat prachy?
Odpoved byla, ze ty penize nejsou od Svedska ale od Allaha, protoze kdyby Allah nechtel, tak ty prachy on nikdy nedostal.
Myslim, ze z toho je zrejme, ze multikulturni spoluobcane jsou idioti, kteri si pod sebou i pod nami ostatnimi rezou vetev a ze jedinne ucinne reseni je to od Zemana, jak chtel ted pouzit na Sobotku.