Rozejít se nebo ne?
Ahoj, už se nějakou dobu rozhoduji, jestli se rozejít s přítelkyní nebo ne.Jsme spolu každý den, protože spolu chodíme do třídy.Beru ji spíš u jen jako kamrádku. Přes den na ní myslím, ale zdá se mi, že se na ni už netěším a když k ní mám jet na víkend tak se mi vůbec nechce a radši bych byl doma. Ona si na mě vytvořila závislost a musí mít furt kontakt, i když přijedem ze školy tak si hned chce volat na skype až do večera. Tak se chci zeptat, jestli máte s něčím podobným zkušenosti a jestli se rozejít nebo ne? Bojím se, že když se rozejdu a chodíme spolu do stejné třídy tak to bude hrozné, za prvé pro ni a možná i pro mne kdybych k ní něco po čase začal cítit. Děkuji za rady :)
Kolik ti je? V každém případě radím: PRCHEJ!
Podobné problémy se řeší spíš tady:
www.zpovednice.cz
Jinak - co to v tvém podání znamená "přítelkyně"?
Do které třídy chodíte, co spolu máte (asi spolu nebydlíte, když k ní jezdíš na víkend), co spolu děláte mimo školu?
Není to spíš sympatická spolužačka než přítelkyně (v dnešní době se termín "přítelkyně" používá spíš ve smyslu "skoromanželka")?
Třeba řešíš něco co se ani řešit nemusí.
Chodíme do druháku na střední školu, máme spolu to, že spolu rok chodíme :)
Teprve do druháku? No... jeden kamoš tento stav nazval něco jako "usmívání", než chození.
Když se s ní rozejdeš, je několik scénářů, který budou následovat - bude ti dělat hysterický scény, aby ses k ní vrátil, nebo tě bude navždy ignorovat, nebo dokonce nenávidět. Může to vzít v klidu a najít si někoho dalšího. Bohužel, nikdy nevíš, co má ženská v kokosu. Některý z uvedených situací jsem zažil a přetrvávají dodnes. Nechápu to, nemá cenu chtít pochopit.
A tos jeste nevidel, co se deje, kdyz kluk s mentalni retardaci da kopacky holce taktez s mentalni retardaci a jeste k tomu autismem. To je teprve toco Rodice ty holky doporucili mame, at se k ni pro jistotu neotaci zady.
Ve druháku jsem chodil do tanečních (taky chodíš do tanečních?). Tam se dalo dohromady dvojic. Bylo úsměvné (pro nezúčastněného pozorovatele), jak si kluk při zadávání běžel pro svou holku, aby mu ji nikdo nepřebral. Většinou to končilo stylem "sejde z očí, sejde z mysli". Tak si to užívej a nech to koňovi, ten má větší hlavu.
Tohle znám, nakonec se z toho stal pravý opak, že místo trošky volného času jsem měl moře volného času, což také nebylo ideální. Spíš se domluvte, kdy budete mít každej trochu soukromý/volno atd. Jestli to nepochopí, tak konec. Jednoduché.
Viděl bych to podobně - dohodnout se s ní, aby mu dala trochu víc času na sebe. Chlap prostě občas potřebuje jít chlastat, zapařit hry, jít s kamošama. Ona může udělat to samý.
Když se se mnou rozešla dívka (a to už jsme měli po VŠ), taky jsem taky měl moře volného času, učit na zkoušky už jsem se nemusel, tak jsem si splnil svůj klukovský sen. Teď jsem v tomhle seznamu
http://sekretariat-stary.aecr.cz/ODZPLST.HTM
a mám na co vzpomínat.
A co se týká vztahu, později manželství a rodičovství, vůbec, ale VŮBEC nic jsem nezmeškal.