Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Stop a Douchebag

Nove diely som sice nevidel a sam patrim k tym, co obcas pravidla porusuju, "ked to okolnosti vyzaduju", ale...skus sa na to pozriet z druhej strany. Naco mame pravidla, ked ich moze hocikto a hocikedy porusovat? Ja viem, kazdy mame ten svoj subjektivny pocit, ze prave teraz ja musim, a preto mozem.
Spomenul som si na policajne video ako asi 15min tocili chlapika, co obiehal, ked to slo. Nespravil nejaku zivot ohrozujucu situaciu, ale prekracoval rychlost o 40-50km, obiehal cez plne, dokonca aj cez dve. Chlapik bol slusny, nenavazal sa do policajtov a dovod mal klasicky....ponahlal sa do prace. Kto z nas sa niekedy neponahlal, ze?
Takze je to ok nie? Nie, nie je. Keby niekoho zrazil v tej vysokej rychlosti, ci sposobil nehodu (napriklad tebe) nejavil by sa ti jeho priestupok ako banalny.
Btw minule som stal pred Tescom, pri prechode, pretoze mi manzelka volala, ze uz ide, tak som ju siel cakat...cakal som 5-10min (pretoze vraj bola brzda pokladnicka) az prisli policajti za mnou, ze nech vypadnem, ze tam nemam co stat. Bolo to podla teba ok? Keby sme to mali aj tu a dostanem nalepku po odmietnuti, ze ja cakam na manzelku, ktora uz uz pride mal by som sa branit?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat