Takhle drsně promluvila bývalá finalistka SuperStar.
...sama musela jeden čas jít dělat do továrny, teď prý o ní zase koluje drb, že pracuje v masně. „To ale není pravda. Starám se o syna a chystám se na dotáčení nových singlů. Jsem tak vytížená, že prodávat maso na polívku bych opravdu už neměla kdy,“ dodala se smíchem...
Mně se nelíbí, když někdo vozí nos po práci v továrně. A prodavačka v masně je taky záslužná práce. Třeba když chci posvačit rohlík, tak asi těžko k němu budu přikusovat cédo s nahrávkou nejnovějšího singlu oné pěnice.
BTW: Ten dušezpytný pořad nesleduji, vím o něm jen z doslechu.
Navíc továrnu neposnídám, maso jo.
Koukl jsem na ten link, jen jsem ten článek přelétl. Zarazil mě ale termín "těžkotonážnice", popisující tu superstar. Tož tam kliknu - a je to článek, že v těhotenství přibrala. Prostě plátek Super je super (blijící smajlík).
Máš číst Aha!
Asi jsi Leonu neviděl v SuperStar 2009, opravdu se o ní nedalo říct, že je štíhlá: 429212-img-leona-senkova.jpg. Takže ten termín se spíš vztahuje k její původní postavě, nikoli k tomu, že v těhotenství přibrala.
Nicméně na Super.cz a podobné weby mám názor stejný.
Těmhle jsme říkali kobyla. A ani to nebylo myšleno zle.
S tou bych se bál být v jedné místnosti sám
Do jedné místnosti byste se oba nevešli.
Tak do velké tělocvičny na ZŚ kam jsem chodil snad jo Jen by nesměla ta osoba šplhat, nebo zkoušet kruhy ...