Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máme rádi Rusáky

Ja ti ho zkomentuju. Dukazy v supliku jsou na nic. Jeste, ze ti je Obama nebo Fleg dali...

Ti rusaci jsou fakt poradny kurvy. Jejich armada je roztazena po celym svete, staci prolezt za 5 minut net a vidis, kde vsude jsou ty svine s vodkou v kapse nalezli. Co ale tvoji milasci americanci, kterym lezes do kadaku? Mas aspon poradny gumaky, aby te pak v pripade problemu mohl nekdo z jejich prdele vytahnout? Tvoji milasci jsou rozlezli po celym svete, ale oni tam siri viru, lasku a dobrotu. A to je neco jinyho, ze ano...

Tohle jsem nasel asi za 30s., overovat to nebudu, ale daleko od pravdy to nebude. Evropu a Afriku znam pomerne dobre a celkem to sedi.

http://farm3.static.flickr.com/2302/3847879384_5c2c3d85a0.jpg
http://www.thenation.com/wp-content/uploads/2015/03/socom_map_td_img.jpg
https://qzprod.files.wordpress.com/2015/04/us-military-presence-abroad_mapbuilder.png?w=1024

Tobe by fakt pomohlo vstoupit do US Army, jezdil bys po celym svete a mohl bys s nima rozsevat lasku a viru v boha, kterou se americane vyznacuji. Oni jen chrani ty slaby a utlacovany (je ale celkem podivny, ze tem skutecne utlacovanejm se vyhybaji jako cert krizi, ale oni to urcite uz maji v planu).

Doma s rodinou nechej bydlet aspon 10-20 islamacku (predpokladam, ze Kohout je tvuj idol, uz vyzval slunickare k tomu, aby si kazdy domu vzal ubohe uprchliky), oni se ti o rodinu postaraji, obzvlast, jestli mas maly holky. Po tech jdou od 6 let, v 9 muze byt svajba, no a kdyz tak budes jezdit po svete, tak se s nima mozna v pakistanu nebo v jinym ...stanu ci somalsku, sudanu,... a vsechno pujde dobre, tak je treba potkas v puberte a mozna uz budes zase slavit - budes deda. Mozna uz nekolikanasobnej.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat