Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máme rádi Rusáky

Já si tedy pochybovat dovolím. A rovnou bych rád věděl, co tě k takovému přesvědčení vede? Byl i srpen-listopad 1989 ve východní Evropě vyvolán USA? Nenapadlo tě, že lidi, vidící ten bordel a kradení, už toho měli plné zuby, a že stačilo škrtnout sirkou?

Nepovolené demonstrace se potlačují neletálními prostředky (ono ale většinou, když už se lidi vážně bouří, tak politici běžně rezignují!!), a i ty se používají krajně ohleduplně (i gumový projektil dokáže totiž zabít). Což zcela průkazně nebyl případ Kyjeva, kde elitní policejní jednotky střílely tak, že se snažily zabít, o tom, že se používalo odstřelovačů existují jednoznačné důkazy.

Pobaltské země jsou členy NATO - pokud jsi nezaznamenal. A jsou zcela svrchované. Pokud budou chtít, můžou si na svém území postavit třeba největší základnu USA na světě, je to pouze jejich rozhodnutí (a já se jim vůbec nedivím, že tu základnu samy tyto země chtějí, jako záruku před ruskou rozpínavostí a kolonialismem).

A jen tak mimochodem: Amerika 15 let financovala ruský kosmický program, byl tu jasný zájem o spolupráci, pomohli (jako obvykle) když Rusům nejvíc teklo do bot po konci studené války. Ale Putin moc dobře ví, že běžný Rus zkousne vše, když mu předhodí vnějšího nepřítele.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat