Solar Impulse
Sledujete letadlo na sluneční pohon Solar Impulse?
www.solarimpulse.com
Proč na některých místech tak kličkují? Předpokládám, že musí reagovat na počasí ale občas to vypadá jako by se jim nechtělo dopředu
www.flightradar24.com
Sledujete letadlo na sluneční pohon Solar Impulse?
www.solarimpulse.com
Proč na některých místech tak kličkují? Předpokládám, že musí reagovat na počasí ale občas to vypadá jako by se jim nechtělo dopředu
www.flightradar24.com
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Buď blbě fouká, nebo honěj slunce mezi mraky. Taková sluneční plachetnice... :-) Zarniwúp 03.07.2015 10:10 |
Zarniwúp | |
To nie je lietadlo, to je skor vetron, takze akonahle trosku zafuka uz ho tlaci dozadu a musi klucko… fleg 03.07.2015 10:13 |
fleg | |
Jen počkejte až doletí, toho jásotu...A jinak co se odpovědi na otázku týče, tak nesleduju, neb to p… jirka44 03.07.2015 13:22 |
jirka44 | |
Vyhejbal se studený frontě; dobře se to sleduje na Twitteru.
Sleduju to a líbí se mi to. oldsoft 03.07.2015 20:59 |
oldsoft | |
Proč mě to nepřekvapuje...
375092-solarni-letoun-ma-poskozene-baterie-znovu-vzletne-az-pristi-rok.ht… poslední jirka44 15.07.2015 18:16 |
jirka44 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Buď blbě fouká, nebo honěj slunce mezi mraky. Taková sluneční plachetnice...
To nie je lietadlo, to je skor vetron, takze akonahle trosku zafuka uz ho tlaci dozadu a musi kluckovat.
Jen počkejte až doletí, toho jásotu...A jinak co se odpovědi na otázku týče, tak nesleduju, neb to považuju za šaškárnu. Pokud něco se zájmem sleduju, tak tohle.
Vyhejbal se studený frontě; dobře se to sleduje na Twitteru.
Sleduju to a líbí se mi to.
Proč mě to nepřekvapuje...
375092-solarni-letoun-ma-poskozene-baterie-znovu-vzletne-az-pristi-rok.html