Mám teď výročí - cca 5 a 1/2 roku nekouření (po cca 38 letech s nikotinem). Nehrozí, že bych začal znovu. Ale má to vedlejší účinky o kterých ti doktoři nic neříkají...
Gratuluji
má to vedlejší účinky o kterých ti doktoři nic
Rozveď to...
Nějak jsem sem zapomněl kouknout. Není to sice pravidlem, ale já jsem ztratil z devadesáti procent chuť a čich.
to mi nedává smysl - ukončení kuřáci naopak tvrdí, že se jim částečně vrátil. ostatně vidím to u nás v práci - když se kuřáci vrací z toho jejich koutku a vůbec jim nevadí, že smrdí jak prasata. nedejbože když do pár minut otevřou hubu, že chcou něco říct - to bys blil, ti retardi to přitom vůbec necítí.
a vieš že to v tvojom veku môže byť pre organizmus šok?
keby nebol pil a fajčil, mohol ešte piť a fajčiť[i][/i]
tvojom veku
No dovol! Kolik myslíš, že mi je? Jsem ještě poměrně mlád.
Pro ty s mlíkem na bradě už jsme v podstatě mrtví. Smiř se s tím.
No a až budeme opravdu staří? To nás budou považovat za živoucí fosilie?
To budeme důchodci, to je ta kategorie, co se šourá Kauflandem a smrdí v autobusech.
to je ta kategorie, co se šourá Kauflandem a smrdí v autobusech
...a píše beztrestně hovadiny po různých fórech.
Stále nehulím
Klobouk dolů!
Kouril jsem spoustu let, na konci uz kolem 30ti za den...kdyz se slo do hospody, tak o kus vice. No po silvestru jsem se vzbudil s hroznou kocovinou, v puse ten pocit po vykourenych 70ti cigaretach...podival jsem se na pul krabicky na stole, kterou jsem si tam odlozil a uz si nikdy nezapalil :) Po 2 mesicich jsem tu krabicku vyhodil a ted je to uz 5 a pul roku mno :) Pravda, prvni dny krece, zacpy s prujmama, tres. Ale jen dva dny. Mesice hroznych chuti a i po 5ti letech mam stale chut si zapalit :) Ale co, moje chyba, nemel jsem zacinat.
V zadnem pripade timto nechci nikoho odradit, protoze blby 2 dny abstaku (nedostavi se u vsech) za to opravdu stoji. U chripky je mi kolikrat hur. A ze mam chut? Tu mam i na bramburky, pivo, cokoladu, zeny, bucek...:) V zivote jsem udelal jen jednu vec opravdu dobre a to tehdy 1.ledna :)
prvni dny krece, zacpy s prujmama, tres
Hele já tohle vůbec neměl. Chutě jsem měl hodně velké, to jo, podrážděnost pár dní taky byla, ale jinak dobrý. Teď to bude pět neděl a jestli si vzpomenu dvakrát denně? Gratuluji a tiše závidím Ale já to dám taky. Jestli tady tedy ještě za pět let budu
Fyzicky abstak nema zdaleka kazdy, ale neni to nic tak hroznyho. Jak rikam, u chripky je mi kolikrat hur. Ten psychickej je mnohem horsi, je zakernejsi a trva roky. Ale zvladnutelny to je taky v pohode. Clovek jen musi vedet, co chce a jit si za tim. Nejvetsi chute mam samozrejme u piva, zvlaste kdyz si kamarad zapali. Chut se dostavi i po letech, ale mam nad tim plnou kontrolu a nadhled. Klidne si zavtipkuju na to tema a s libosti nasaju aspon kour Ale vim, ze koureni mi nikdy nic nedalo, naopak mi vzdycky hrozne veci bralo...takze 5 let neprislo ani sebemensi zavahani.
Take gratuluju prinejmensim k prvnimu kroku. 5 tydnu je doba kratka, ale zacatek to je, ted uz jen jit si za svym
Gratulace. Já jsem přestala jednou na dva roky, naprosto bez problémů, jen jsem pořád žvýkala žvejky a nebo lízala lízátka. Pak po 2 letech jsem si našla přítele, co kouří a za týden už jsem vykuřovala s ním :(
Já po týdnu nanejvýš vzal holku za ruku, teď je všechno tak nějak rychlejší.
Já ho za tu ruku ani nevzala, ale jak jsme chodili ven a on kouřil, tak jsem byla asi slabá a začala znova :)
A já jsem nikdy ani cigaretu nezkusil hm? Neměl jsem potřebu, nezájem.. nepotřeboval jsem si nic dokazovat před kámošema nebo si pomáhat proti stresu.. ukočíroval jsem to sám.. Jsem sráč nebo nejlepší? Kdo me trumfne? :D 22let
Ja. 28 let.
Vydávat věk za nějakou zásluhu nebo tak?
za jakou zásluhu, jsem napsal kdyby to někoho zajímalo, když jsem psal nikdy
DC: Asi jsi to nepochopil.
To vis, asi mi není z hury dano.
Gratuluji, že jsi přestal být ostudou společnosti.
Mám teď výročí - cca 5 a 1/2 roku nekouření (po cca 38 letech s nikotinem).
Nehrozí, že bych začal znovu. Ale má to vedlejší účinky o kterých ti doktoři nic neříkají...
Gratuluji
Rozveď to...
Nějak jsem sem zapomněl kouknout.
Není to sice pravidlem, ale já jsem ztratil z devadesáti procent chuť a čich.
to mi nedává smysl - ukončení kuřáci naopak tvrdí, že se jim částečně vrátil.
ostatně vidím to u nás v práci - když se kuřáci vrací z toho jejich koutku a vůbec jim nevadí, že smrdí jak prasata. nedejbože když do pár minut otevřou hubu, že chcou něco říct - to bys blil, ti retardi to přitom vůbec necítí.
a vieš že to v tvojom veku môže byť pre organizmus šok?
keby nebol pil a fajčil, mohol ešte piť a fajčiť[i][/i]
No dovol! Kolik myslíš, že mi je? Jsem ještě poměrně mlád.
Pro ty s mlíkem na bradě už jsme v podstatě mrtví. Smiř se s tím.
No a až budeme opravdu staří?
To nás budou považovat za živoucí fosilie? 
To budeme důchodci, to je ta kategorie, co se šourá Kauflandem a smrdí v autobusech.
...a píše beztrestně hovadiny po různých fórech.
Stále nehulím
Klobouk dolů!
Kouril jsem spoustu let, na konci uz kolem 30ti za den...kdyz se slo do hospody, tak o kus vice. No po silvestru jsem se vzbudil s hroznou kocovinou, v puse ten pocit po vykourenych 70ti cigaretach...podival jsem se na pul krabicky na stole, kterou jsem si tam odlozil a uz si nikdy nezapalil :) Po 2 mesicich jsem tu krabicku vyhodil a ted je to uz 5 a pul roku mno :) Pravda, prvni dny krece, zacpy s prujmama, tres. Ale jen dva dny. Mesice hroznych chuti a i po 5ti letech mam stale chut si zapalit :) Ale co, moje chyba, nemel jsem zacinat.
V zadnem pripade timto nechci nikoho odradit, protoze blby 2 dny abstaku (nedostavi se u vsech) za to opravdu stoji. U chripky je mi kolikrat hur. A ze mam chut? Tu mam i na bramburky, pivo, cokoladu, zeny, bucek...:) V zivote jsem udelal jen jednu vec opravdu dobre a to tehdy 1.ledna :)
Hele já tohle vůbec neměl. Chutě jsem měl hodně velké, to jo, podrážděnost pár dní taky byla, ale jinak dobrý. Teď to bude pět neděl a jestli si vzpomenu dvakrát denně?
Ale já to dám taky. Jestli tady tedy ještě za pět let budu ![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Gratuluji a tiše závidím
Fyzicky abstak nema zdaleka kazdy, ale neni to nic tak hroznyho. Jak rikam, u chripky je mi kolikrat hur. Ten psychickej je mnohem horsi, je zakernejsi a trva roky. Ale zvladnutelny to je taky v pohode. Clovek jen musi vedet, co chce a jit si za tim. Nejvetsi chute mam samozrejme u piva, zvlaste kdyz si kamarad zapali. Chut se dostavi i po letech, ale mam nad tim plnou kontrolu a nadhled. Klidne si zavtipkuju na to tema a s libosti nasaju aspon kour
Ale vim, ze koureni mi nikdy nic nedalo, naopak mi vzdycky hrozne veci bralo...takze 5 let neprislo ani sebemensi zavahani.
Take gratuluju prinejmensim k prvnimu kroku. 5 tydnu je doba kratka, ale zacatek to je, ted uz jen jit si za svym
Gratulace. Já jsem přestala jednou na dva roky, naprosto bez problémů, jen jsem pořád žvýkala žvejky a nebo lízala lízátka. Pak po 2 letech jsem si našla přítele, co kouří a za týden už jsem vykuřovala s ním :(
Já po týdnu nanejvýš vzal holku za ruku, teď je všechno tak nějak rychlejší.
Já ho za tu ruku ani nevzala, ale jak jsme chodili ven a on kouřil, tak jsem byla asi slabá a začala znova :)
A já jsem nikdy ani cigaretu nezkusil hm? Neměl jsem potřebu, nezájem.. nepotřeboval jsem si nic dokazovat před kámošema nebo si pomáhat proti stresu.. ukočíroval jsem to sám.. Jsem sráč nebo nejlepší? Kdo me trumfne? :D 22let
Ja. 28 let.
Vydávat věk za nějakou zásluhu nebo tak?
za jakou zásluhu, jsem napsal kdyby to někoho zajímalo, když jsem psal nikdy
DC: Asi jsi to nepochopil.
To vis, asi mi není z hury dano.
Gratuluji, že jsi přestal být ostudou společnosti.
Ty však máš nakročíno.
Já jsem ale nikdy nekouřil a nebudu.
O kouření vůbec nejde.
Pantofle, nikdy neříkej nikdy.