Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Islam v Ceske republice chceme!

Tacude, kamose mas uz ve Francii, tak tam zajed a par jich vem k sobe. Urcite se s tebou podeli o tvuj pribytek. Nenechej je v tom prusvihu, co jim chystaji lidi jako ja a podobni, kteri je tady nechteji a tvrdi, ze imigrace nic neresi. Dyt nad tema chudakama by se nejedno srdce ustrnulo. Je to elita naroda, nejen toho odkud prchaji, ale brzy i toho naseho.

Oni a jejich potomci nam pomuzou zvelebit nasi vlast. Urcite to nejsou povaleci a kriminalnici, kteri by tady byli na socialce. Staci se podivat do zemi, kde uz tyto elity nabrali. Hned se tem zemim dari lepe a buduji svoje HDP obrovskymi skoky kupredu, minimalne takovymi, jaky predvadeji tvoji kamosi do nakladaku a pres silnici.
Ted me jen tak napada, socialka, podpora apod. to pravicaci nemaji radi, ne? 99,9% tohoto ksindlu skonci na socialkach a prispevcich, pokud si je slunickovi lide, jako ty, nevezmou domu a nebudou jim davat ze sveho krajice. Tak sup, otevri svoje dvere dokoran a nakrm jim hladovy huby. Oni se ti odvdeci treba tak, jako to delaji ve Svedsku.

https://www.youtube.com/watch?v=lfcnfJBof1k

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat