Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co poviete na rusky dokument o 68?

V poslednych dnoch dost zhave tema spolu so sankcnym zoznamom, o ktorom by som sa dost nerad bavil, pretoze nan maju Rusi pravo a ceska, ci ina strana moze akurat robit tanecky s velvyslancami, co sa aj udialo. Tam nie je velmi o com, pretoze by to bola debata o nicom.
Ovela zavaznejsie je podla mna ten preslap, kde ruski dokumentaristi trosku pozmenili udalosti o 68. Takze v celom Ceskoslovensku ich armadu vitali obyvatelia s radostou iba v Prahe boli mensie miesta odporu? To uz kde sme?
Trosku mi unika zmysel toho dokumentu z pohladu Rusov. Jasne, ze na zahranicie kaslu dokument je namiereny smerom dvonutra, masiruju len vlastne obyvatelstvo, ale preco? Zeby sa naozaj chystala zmena postoju ku Stalinovi a celej jeho ere? Chcu ho oficialne rehabilitovat a zase to bude stary dobry ujo z Gruzinska?
Samozrejme velvyslanec v CR tlmocil, ze postoj ruskej vlady k 68 sa oficialne nemeni, ale nechce sa mi verit rovnako ako vsetkym komentatorom, zeby ruska vlada nevedela, co vysiela jej statna TV, respektive, zby dovolila vysielat nieco, co je v prikrom rozpore s jej oficialnym stanoviskom.
P.S. Dufam, ze sa tu nenajde nejaky blbec, co mi bude tvrdit, ze v 68 nas naozaj prisli oslobodit, ved aj inak "mimoprudovy" Zeman povedal, ze v tomto pripade to Rusi prestrelili a ze su mimo.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak je to v Rusku nevim, ale statni Ceska televize si vysila naprosto co chce, lzou, vymysleji si, z… poslední
RedMaX 16.06.2015 21:31
RedMaX

Jak je to v Rusku nevim, ale statni Ceska televize si vysila naprosto co chce, lzou, vymysleji si, zatajuji fakta, manipuluji, proste chovaji se jak nejvetsi smejdi a nemyslim si, ze by jim si do toho nechali mluvit Zemanem nebo jinym politikem, takze si netroufam tvrdit, ze v Rusku je to jinak.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru