Prosim porate sem na pokraji sil z 3d brylemi
Dobry den koupil jsem si lg LG 50PB690V plazmovou televizi potreboval bych zjistit jake jine 3d activni bryle nez ag s350 a 360 jdou na plazmu jedny jsou moc drahe a druhe levnejsi se nedaji nikde sehnat dekuji moccc
Tohle se zobrazí při psaní příspěvků na debatách - "Pokud potřebujete s něčím poradit, vložte svoji otázku do poradny."
http://pc.poradna.net/q/add/
Tady je krmítko pro trolly (a ještě se tu chválí EU - copyright myslím Karel).
Ty máš teda starosti.
tak 5 tydnu kazdy den schanet te dozene k silenstvi
Ano, podařilo se to.
Stejne zjistis ze je to 3,14 čovina, jednou to vyzkoušíś a už na to nehrábneš... Asi jako každej kdo to má doma vč mě...
asi tak. 3D byla jen vějička jak znovu prodat po pár letech nové modely TV. Pro běžné použití je to na nic, aktivní brýle prudí a jsou drahé.
Já s tím zkušenosti nemám, jen jsem na to chvíli koukal někde v superhyper, běželo tam nějaké reklamní video s efekty. Špatně to nevypadá, ale nijak o to nestojím, filmy mě nechávají vlažným.
Co ale vůbec nepochopím, je ta hrůza s červeným a modrým sklem, občas použitelná v PC hrách (Trackmania, Minecraft). To je IMHO naprosto nepoužitelné, barvy hry jsou fuč..
3d je podle me prave zajimavejsi na hry, filmu je malo a jeste min takovejch, kde to 3d dava skutecne neco navic. U her to ale opravdu pridava na zazitku, byt to obcas ma mouchy typu kouknu do puskohledu a 3d se nevypne - coz se v realu vypne, pac koukam jenom jednim okem.
Anaglyph brejle jsou takovy levny otestovatko, jestli to na me vlastne funguje - lidi s poruchou prostorovyho vnimani beha po svete prekvapive hodne. Pokud jsou brejle barevne kompletni(cervena a cyan, eventualne vzacny modra/zluta), da se alespon castecne zachovat barevny podani. Ale je to mizerie. Nekompletni brejle(cervena/modra, cervena/zelena, eventualne jiny exoticky kombinace) barvy ztracej kompletne.
Perlicka na zaver - mam kamarada, co je barvoslepej. Hrozne si pochvaluje cerveno/zeleny brejle, 3d super a rozdil v barvach pro nej zcela marginalni.
Hm, na dvě barvy to snad nemůže být kompletní nikdy...