Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Byl jsem postižen jednáním na ouřadech.

Tak snad už je to na dobré cestě. Včera jsem zase byl na katastrofálním ouřadě, v podatelně měla zrovna službu celkem sympatická paní, tak nové zaměření (kde na rozdíl od toho předchozího byly udělané nějaké nepodstatné změny a stálo mne to jednoho palackého) a nové vyjádření od stavebního odboru, (že ta stavba je taková jaká byla v osmdesátých letech minulého století navržena, schválena, postavena a zkolaudovaná) přijala k dalšímu řízení. Prý mi přijde serepeska, až to bude u nich hotové, mám si nechat vytisknout list vlastnictví (když jsem si to nechal vytisknout minule, stálo mne to třista korun českých) a hurá s tím na finanční ouřad (věnoval jsem tichou vzpomínku panu Václavu Havlovi co prohlašoval, že po ouřadech budou pobíhat lejstra a ne žadatelé).

Akorát, že už se to nestihne do termínu placení daní z nemovitých věcí, raději jsem to zaplatil i tu složenku co mi dodanili tu stavbu, kterou do katastrofálních map přišmoulili na katastrofálním ouřadě a ve skutečnosti neexistuje a co jsem se těšil, že až to bude v katastrofálních mapách opravené, tak s ní vyrazím na finanční ouřad a navrhnu jim, kam si ji mají strčit. Určitě by mi z ní napařili penále za pozdní splacení.

Rozhodl jsem se, že pokud věc dotáhnu do vítězného konce, začnu soukromě podnikat - založím si konzultační a poradenskou firmu pro výstavbu jaderných elektráren. Určitě to nebude složitější.

BTW: Šlo o to, že místo aby do katastrofální mapy byla zakreslena "ostatní stavba" jak to bylo schváleno a zkolaudováno v osmdesátých letech a jak jsem ji přiznal v devadesátých letech a řádně z ní až dosud platil daně tam byla zakreslena garáž a nějaký pilný ouředník si toho všimnul.

Z toho plyne poučení, aspoň pro mne: Pokud se někdy v budoucnu dopustím té nepředloženosti, že budu chtít změnit něco v katastrofálních mapách, budu chtít koukat ouředníkovi přes rameno, abych ho včas plácnul přes ruku, pokud si bude chtít něco vymýšlet.

[581-dansmazat-jpg]

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat