Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Konzumní společnost

Co říkáte na dnešní konzumní svět? Já se klidně přiznám, že do něho patřím (to zřejmě většina, jen jde o to jak moc) se vším všudy. Rád si zajdu do obchodního centra kde si koupím značkové hadry a pak to zajím v mekáči :-) Vím, že je to povrchní ale holt free zdaleka nejsem :-)

loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejim maso az na vyjimky (drubez a ryby pouze u rodicu, kdyz obcas zajdu v nedeli na obed), takze me… poslední
RedMaX 29.04.2015 23:14
RedMaX

Nejim maso az na vyjimky (drubez a ryby pouze u rodicu, kdyz obcas zajdu v nedeli na obed), takze mekac ne, nicmene pokud to clovek bere jako to co to je, to jest rychle obcerstveni, tak zajit na svacu do mekace mi neprijde jako neco konzumniho. Pokud tam prijde rodinka misto nedelniho obeda, tak potes, chudaci.

Nakupovani me nebavi, tohle je spis domena zen a metrosexualu, takze obchodni centra moc ne, pokud to jde, tak pres internet, bavi me funkcni obleceni, Moira apod., nemaj moc kramky v obchodnich centrech, ale zajdu treba do Sportisima, kdyz neco potrebuju, najdu to u nich na webu, ale nejsem si jistej velikosti. Docela zajimavy veci za nizsi ceny se obcas vyskytnou v Decathlonu nebo Intersportu, bohuzel ty nemaji tak propracovanou obchodni strategii jako Sportissimo, takze pokud mi nekdo rekne, ze tam maji neco zajimaveho, musi se tam dojit, neda se to objednat pres net.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...