Zaseknutý notebook
Dobrý den, mám takový problém. Můj notebook se zaseknul.
Začalo to tím, že se mi jedna hra pomalu odinstalovávala, tak jsem odinstalaci zrušila a to trvalo také déle než obvykle. Počkala jsem. Potom jsem odinstalovala něco jiného, abych měla přehled o tom, zda je to notebookem nebo aplikací. Tato byla pryč hned. Tak jsem první zkusila znovu, opět hrozně pomalé. Tak jsem opět stornovala. To bylo také dlouhé, tak jsem chtěla vypnout a zapnout. Vypnula jsem a vypíná se to už více než hodinu. Myší hýbat mohu. Co mám dělat? Děkuji za odpověď.
Na myši je teraporadna, na notebooky PC poradna. Tady se scházejí eurohujeři a rusofilové a vzájemně se urážejí. Ty asi moc nečteš, co?
Este sem chodia aj taki, co sa neradi zaraduju, ale zatial sme neboli akceptovani, pretoze ludia maju radi ciernobiele videnie sveta (kto nie je s nami je proti nam).
Máš pravdu, taková poradenská kategorie RAMENO, tady chybí, jako koze drbání.
Chodili by se tam vyplakat ti bezprizorní.
Ty záměrně vynecháváš rusofoby!
A abych dodržel tradici: V Česku se přepisují dějiny
Objevil jsi kolo. Gratuluji
Děkuji, rád jsem ti rozšířil obzory.
Nejsem si úplně jist, zda jsi můj příspěvek správně pochopil. Inu, IQ 37 není zrovna špičková hodnota...
Já na to taky nejsem hrdý, ale chtěl jsem ti udělat radost.
To bylo a je všude a vždy, staré jak historie sama.
Připomíná to Šimka a Grossmanna, když skládali "Onehdy jsem po ránu".
já teda po návštěvě debat ztratil iluze o většině lidstva, ale odkazovat na sputniknews, to je větší faux-pas než novinky nebo zvědavec.
Kdybys napsal, co tam nesedí, tak bych byl klidnější.
já bych řekl, že nesedí ten informační zdroj.
To se dá napsat o kterémkoliv. Ty znáš nějaký opravdu nezávislý, objektivní, atd.?
Ten najmutý designer příliš fantazií nehýří.