Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tiez mate nutkanie vlastnit nehnutelnosti?

On ti to uz vlastne napsal Prasak, souhlasim s nim.

Oni se ale lidi v Nemecku taky zase az tak za praci nestehuji, nejde brat v potaz statistiky, protoze oni maji velke mnozstvi pristehovalcu, kteri jeste nezakorenili. A potom hodne udelala ta nestandardnost zchudle vychodni Nemecko versus zapadni. Tam opravdu ten pocet lidi, kteri sli pryc byl extremni, ale to moc nelze srovnavat, asi kdybych si predstavil, ze svycari mluvi cesky (neexistuje jazykova bariera) a pripojili by nas, tak asi ten exodus bude taky vetsi. :-)

Mam znamyho, kterej jezdi denne za praci z Tabora (kus za) do Prahy, nakonec ja taky cestuju skoro hodinu tam a hodinu zpatky, kolegyne dokonce skoro hodinu a pul. Ono kdyz se podivas na ten casovej radius, tak jsme mala republika na to, aby bylo nutne se za praci stehovat (o Slovensku to plati notabene taky), v CR je navic nezamestnanost pomerne rovnomerne rozestoupena (jak je to na Slovensku nevim). Rekl bych, ze tady mame takova tri centra Praha, Brno, Ostrava a zbytek se da dojizdet (na Slovensku to bude asi Bratislava a Kosice).

Proste je to i investice na stari, nikdy nevis, onemocnis, nebudes moct pracovat, nezaplatis najem, koncis pod mostem nebo v ubytovne, na vlastnim byte mas mnohem mensi nutne mesicni platby.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat