Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Takhle se musí na nezodpovědné rodiče!

Ty satelity - potíž je v tom, že obec, jakmile zjistí, že je jen v trochu slušné a atraktivní lokalitě (typicky třeba okolí Mladé Boleslavi), schválí územní plán pro nový Šmoulov (satelit). Je možné klidně koupit čtyři parcely pro jeden barák a nemusí to pak být namačkané na sobě, ale je to dražší. Tyhle nové baráky třeba zjevně na dvou parcelách vídám běžně. Ze starousedlíků by takhle pozemek nekoupil nikdo.

Napriklad nasi rodinu se ty kurvy snazili okrast o pozemky, ktere ji patrily stovky let. Samozrejme na to nebyly smlouvy, protoze driv vlastnil Pepa pozemek od meze k tresni a od tresne k ceste to vlastnil Tonda. Vsichni to vedeli, ale stari uz umreli, no a jaksi se to zapomnelo dat na papir. No a mlade zkurvene naplaveniny nemaji na praci nic jineho, nez zjistovat vsechny pozemky v lokalite a jak najdou chybku, okamzite po ni jdou a skupuji, vyhrozuji soudy apod.

Tohle je normální bordel v katastru, který byl na vesnicích za komunistů typický. První, co mě máma hnala po revoluci udělat, bylo oběhat katastr a dát tohle do pořádku. Pokud se s tím nechá někdo překvapit teď... :-/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat