Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Trotlové na internetu

...Mám trochu obavy, aby tito pošuci opravdu něco nezorganizovali a nebyla z toho mezinárodní ostuda. Nemyslím teď, když si někde stoupnou s transparenty "my raději Rusko" nebo klidně "táhněte do řiti Amíci" apod....

Já mám velké obavy, aby tu už od Velkého Bratra nebyl vyškolený nějaký Student Růžička co by ty pošuky nasměroval tak, jak to Velký Bratr potřebuje. A aby z toho nebyl nějaký větší incident (Třeba taková zábavná pyrotechnika co někomu "zbyla" od Silvestra taky dovede natropit své. A ti kluci co se v těch konzervách vezou za to fakt nemůžou, ti plní rozkazy. A ti co jim takové rozkazy vydávají a potřebovali by dostat na budku jsou v bezpečí.). A abychom tu na vlastní kůži nezažili další Majdan.

Chtip o zlatou mříž:
Za totality měl novinář napsat článek k Slovenskému Národnímu Povstání. Usmyslel si, že udělá rozhovor s pamětníkem. V podtatranské dědině, kam se vydal, mu poradili, aby navštívil starého baču, ten že by si něco pamatovat mohl. Tak za ním přišel a ptal se: "Bača, čo vieš o Slovenskom Národnom Povstaniu?" "Nič. Ale volačo bude. Ludia sú nasratí."

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat