Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zákaz vstupu v outdoorovém oblečení, hlásá nálepka na dveřích obchodu

To je síla, jak to tu žije ::)

Jsem přesně typ, který by byl AlCaponem zaškatulkován jako buran. Doma pohodlné tepláky a mikina, do hospody 4. cenové skupiny tepláky/rifle/montérky + mikina/vaťák (dle roční doby).

Do města, na úřady, nákupy, kamkoliv: rifle + mikina/tričko. I do kostela rifle + mikina, maximálně na Velikonece/Vánoce tesilky. Nemám s tím nikde problém a nemají s tím problém ani ti druzí.

Oblek: na pohřeb, jednou ročně na hody.

Kulturu (divadlo, kino..) nevedu. Na koncert opět rifle, triko, mikina...

Na nohy kvalitní tenisky, případně zimní vysoké šněrovací. Nosím speciální ortopedické vložky, do polobotek je to pro mě dost útrapa.

---
Na obchod si může ten obuvník dát co chce. Když mě tam nepustí, nic tam nekoupím. Stejně tak jinde. Je to jeho právo/blbost, já s tím problém nemám.

Takže jsem na stejné lodi s Radkem, PetremZa a možná dalšími. S myšlenkou debaty, že bych se měl oblékat, jak nahoře AlCapone popisuje, tedy zásadně nesouhlasím :-) Ale je mi také jedno, jak se oblékají ti druzí.

---

Perlička za závěr:
dcera mi popisovala (už si to přesně nepamatuji), jak byla na koncertě nějaké filharmonie v Pittsburghu. Jediný, kdo měl sako, byl snad prý dirigent (ale zase neměl "příslušné" kalhoty). Ona tam byla v šatech, snad trochu jako exot. Řada diváků ve stylu čím více pruhů, tím více Adidas. Byla z toho docela vykulená.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat