Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zákaz vstupu v outdoorovém oblečení, hlásá nálepka na dveřích obchodu

Bohužel se tu mísí dva extrémy.

Nemisi se zadny extremy. Nesu zadna strana, a pokud jo, tak su treti strana popsana v teto vete: "Budu si nosit co chci a kde chci." Muzes to nazvat extremem, klidne tretim nebo desatym. V maskacich nebo v riflich chodim i do Parlamentu a do Senatu. Jo, vymlety mozky, jako ma tazatel, sice cumi jako puky, ale to je tak vsechno. Nikdo normalni s tim nema problem.

Zlatým středem pro nošení do města by měl být vycházkový oděv

Zadny zlaty stred neni. Takze podle tebe by vsichni zas meli mit vychazkovy odev... Takze mundur jako maji treba v UK na skolach, ne? Znovu rikam, ne a opakuju - Budu si nosit co chci a kde chci. A nikdo, teda zadnej vylizanej trotl uchcavajici z kravaty a saka s kosili, ani nekdo jinej, kdo vyznava zlatou stredni cestu, mne nebude prikazovat, jestli pujdu v maskacich do Alberta nebo do kina.

Nemluvim o vylozenych extremech jako je treba pyzamo do divadla nebo jinak, kde je nejaky druh obleceni vyzadovan. Snad vsem s IQ od -5 vys je jasny, ze doktor asi nebude moct operovat v maskacich, ve kterych se vcera ozralej vyvalel v posranym blate od srnek a lisek nekde v lese nebo v posranym parku od jinejch ozralejch anebo od psu. Zaver je jasnej. At si kazdej nosi co chce a v cem se citi. Jestli s tim maji ostatni problem, je to jen jejich problem, protoze pokud do prace, saliny ci jinam, kde neni nutny predepsany obleceni, prijde clovek cistej, nesmradlavej..., tak muzou drzet leda hubu a krok.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat