Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zákaz vstupu v outdoorovém oblečení, hlásá nálepka na dveřích obchodu

Mily al tupoune, prave se mne ulomil kousek zubu, tak jsem se nasral jeste vic, nez kdybych ty tvy blijance jen cetl. Blb v obchode, at si zakazuje co chce. Jen se obira o lidi, co by pripadne nakoupili, protoze i ten, co nosi outdoor si obcas koupi boty u trotla, co prodava boty typu jako ten "prodejce". Videl jsem s nim rozhovor uz cca pred mesicem - je to imbecil a jde mu jen o reklamu.

Tak za prve: do myho dreskodu ti nic neni. Stejne jak se ja nestaram o tvuj hnuj co tady navrhujes - sako a kosile. Podotykam, ze muj dreskod jsou nejcastej maskacove kratasy, rifle a sportovni hadry a tak to zustane i kdyby ses posral a poblil, jako Landa v Cernych baronech. Nezmeni to zadny priposrany obchodnik nebo slizacky kravatak.

Za 2.: outdorove obleceni, tak jak je mysleno u toho saska, co si to zakazal v obchode nejsou teplaky, tak tady prestan plancat neco o teplakach.
Bavim se o tom, ze pokud pujdu do beznyho obchodu treba v teplacich, tak na tom neni nic spatnyho a nikoho tim neomezuju ani neohrozuju. Samozrejme neco jiny je jit do Opery v plavkach, ale o tom neni debata.

3. V zadnym pripade ale nestrpim, abyste ty a tobe podobni omezovali a prikazovali obleceni do techto mist v sacku a s kravatickou.

Já mám spíše na mysli chození po městě, do restaurací...

To ti hned reknu, ze ti tu kravaticku i se sackem nacpu nejspis do prdele. To pro pripad, kdybys to chtel vytahovat, tak abys to mel v jedne barve - dostanes tak tebou zadany dreskod, abys nebyl buranem.

4. Vubec nechapu, kde se v tvym mozku vzala myslenka, ze outdoorovy obleceni do mesta nepatri. V mym se prave ted zrodila ta, ze do mesta nepatri sacko a kravatenka, protoze v tom vsichni vypadaji stejne blbe, jak burani. Nepoznas pepu od pavla. Tyto obleky nejsou urceny na prochazky/chuzi mestem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat