Máte chřipku?
Já jo. Kruté. Bolí mě tělesné partie, o kterých jsem ani nevěděl, že je mám. Musel jsem si vzít notes do postele, k pracovnímu krámu jsem se ani nedobelhal. Jste podobně postižení?
Já jo. Kruté. Bolí mě tělesné partie, o kterých jsem ani nevěděl, že je mám. Musel jsem si vzít notes do postele, k pracovnímu krámu jsem se ani nedobelhal. Jste podobně postižení?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Tohle je ovsem na minimalne na pulitzera!
[419-chr-jpg] MaSo 17.02.2015 19:57 |
MaSo | |
Jo, pro Deník pracuje mohonásobně víc exotů, než pro jiný média. V naší okresní mutaci Deníku to dok… Prasak 17.02.2015 20:44 |
Prasak | |
citni občas mutanty.
mě už ta zima sere, potřebuju něco veselého, proto lezu i na debaty. nový lední brtník 24.02.2015 23:02 |
lední brtník | |
Až něco natrefím, tak dám vědět. poslední Prasak 25.02.2015 20:00 |
Prasak | |
Mne tu strasne chybaju konspiratori. Kde su, preco nie su v tomto vlakne preboha?
Pritom je to jasne… fleg 23.02.2015 12:16 |
fleg | |
Mne tu strasne chybaju konspiratori. Kde su, preco nie su v tomto vlakne preboha?
Leží v posteli a… nový Dale Cooper 23.02.2015 20:52 |
Dale Cooper | |
Taks neměl chřipku. Su celkem tvrďák, ale co mi tahle choroba provedla, nepřeju ani Radkovi. Virózky… nový mif 24.02.2015 00:51 |
mif |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Tohle je ovsem na minimalne na pulitzera!
![[419-chr-jpg]](http://debaty.net/files/419-chr-jpg)
Jo, pro Deník pracuje mohonásobně víc exotů, než pro jiný média. V naší okresní mutaci Deníku to dokazují vcelku pravidelně.
citni občas mutanty.
mě už ta zima sere, potřebuju něco veselého, proto lezu i na debaty.
Až něco natrefím, tak dám vědět.
Pritom je to jasne. Testuju na nas nieco amici alebo to boli mimozemstania.
Ja, co mam zdravotnu kartu tenku ako vysvedcenie, co ani neviem, kde mam obvodaka, uz takmer dva roky na sebe pozorujem, ze byvam tak 3-4 do roka chory, cize mam teplotu (38 cca) a je mi divne. 2, maximalne 3 dni.
Ale pred asi mesiacom skusili na mne tie svine nieco nove, mal som 40.5 (to som mal raz v zivote asi ako 6 rocny, ked som mal Muns), lezal som cely tyzden (aj ked posledne dva dni uz mozno trosku zbytocne), triasla ma zimnica (co teda nezvyknem mavat) a samozrejme som bol slaby ako caj.
Ale smejdi maju to vymyslene spatne, ja neuzivam lieky, cize nemam imunitu na antibiotika a spol a tak som si dal jeden Ibalgin (naposledy asi na vojne, ked ma bolel zub) a k tomu este jeden Paralen a horucka spadla zo 40 na 38, co uz bolo znesitelne. V pondelok som lahol, vo stvrtok som uz bol cez den bez teploty, vecer som mal este 38, v piatok uz som bol ok.
Leží v posteli a mají chřipku.
Taks neměl chřipku. Su celkem tvrďák, ale co mi tahle choroba provedla, nepřeju ani Radkovi. Virózky, jaké popisuješ, likviduju čtyři do roka.