Nákup na ebay.de - DPH a podobné legrace
Máte zkušenost s nákupem zboží z ebay.de? Jde mi především o platbu DPH a CLA, jestli cena uvedená na ebay je konečná, případně max s přirážkou za dopravu nebo počítat ještě s nějakou přirážkou? Dík!
Máte zkušenost s nákupem zboží z ebay.de? Jde mi především o platbu DPH a CLA, jestli cena uvedená na ebay je konečná, případně max s přirážkou za dopravu nebo počítat ještě s nějakou přirážkou? Dík!
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
tak pokud je prodejce v EU, nemelo by se dph a clo resit vubec, ne? merlouska 02.02.2015 14:14 |
merlouska | |
To já si právě taky myslím, ale než budu smolit e-mail v němčině prodejci, rád bych věděl jestli to… Redsnake 02.02.2015 16:01 |
Redsnake | |
Je to tak, v EU se podobné opičárny neřeší - osobně ověřeno, nakupoval jsem na eBay.de.
BTW: pokud b… Kurt 02.02.2015 16:11 |
Kurt | |
tak pokud je prodejce v EU, nemelo by se dph a clo resit vubec, ne?
sem si taky myslel, naposled ov… poslední jirka44 02.02.2015 18:29 |
jirka44 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
tak pokud je prodejce v EU, nemelo by se dph a clo resit vubec, ne?
To já si právě taky myslím, ale než budu smolit e-mail v němčině prodejci, rád bych věděl jestli to tak je určitě. Nerad bych pak doclíval nebo něco podobného..
Je to tak, v EU se podobné opičárny neřeší - osobně ověřeno, nakupoval jsem na eBay.de.
BTW: pokud by prodejce neposílal do ČR, mám dobrou zkušenost s firmou, která to dokáže přeposlat za pár kaček, klidně se podělím.
sem si taky myslel, naposled ovšem přes E-bay z Holandska a lupli mi na to DPH. Ale nepátral jsem dál, takže nevím, jestli oprávněně.