Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Věčné téma - nakupování. Taky vás sere?

Jak kdy, jak kde.
Když jsou děcka hnusný a otravný, tak je peklo s nima nakupovat kdekoliv.
V poslední době mám děs z nákupu v Kaflandu - myriády důchodců a dalších šomtalů, kteří se zastavují uprostřed placu a blokují provoz, nulovej ohled na ostatní nakupující, u pokladen mě žduchají vozejkem do řiti, přičemž tímto rozhodně rychlost markování prodavačky neuspíší. Důchodci v tom nejsou sami, jen jsou nejpočetnější. Další mínus Kauflandu - nějakej mladej a dravej manažer (to nemohl vymyslet nikdo soudnější) zjistil, že hlavní štráse v prodejně (nikoliv vestibul a prostor za pokladnama, ale na prodejní ploše) má šířku přesně pro dva vozíky a jednu paletu uprostřed. Takže lovci slev se zaseknou v uličkách podél palet a nedá se projít jinak, než bočníma cestama podél zdí.
Parkoviště je průser číslo dva. Od čtvrtka do neděle je křižovatka na vjezdu imrvére ucpaná, vyjet z parkovišťa doleva je za trest, protože z hlavní z obou stran neustále proudí kvanta aut do Kaufu. O Vánocích je to vytuněný o prodej vánočních stromků, kdy stromkoviště zabere asi 40 míst a nakupujících je dvojnásob.
Bohužel je to největší a nejbližší kvelb tohoto typu u nás.

Jinak samotný nakupování mi problém nedělá, od tý doby, co byla manželka poprvé těhotná a prakticky celý těhotenství strávila v horizontální poloze, tak jsem na nákupy jezdil sám, takže není pro mě problém udělat týdenní nákup - krom seznamu potřebných věcí už dokážu vytipovat a ulovit i věci navíc, ze kterých rovnou plánuju obědy na další dny.

Vcelku rád jezdím do Lidlu (až by tam jiní ani nevkročili). Zaprvé tam nebývá tak narváno (no jo, Kaufland jede na cenu a podle toho to tam vypadá), zadruhé kvalitnější potraviny, zvláště uzeniny a sýry. Díky tomu, že razí především svoje privátní značky, je výběr všeho jednodušší a rychlejší, třeba uzeniny mají rozděleny do třech značek, z nichž ta nejlevnější má kvalitu adekvátní ceně, zbylý dvě jsou o dost lepší. Ostatní potraviny jsou též vcelku dobrý, směsi mražené zeleniny, jogurty, cukrovinky, zavařená zelenina, konzervy, nenašel jsem nic, co by byl vyloženě odpad. Tam nakupuju vcelku rád a vcelku rychle.
Ještě k parkování - hned u vchodu, nejsou dvě parkovací místa. Ty začínají až kousek dál, aby se dalo z prodejny v klidu vyjít na parkoviště. Je vcelku pravidlo, že čím dražší a větší vozidlo nějaký hovado vlastní, tím spíš tam zaparkuje.
http://40.media.tumblr.com/6bf55351cf94ad39ae7b0ef03ab6e383/tumblr_mpeuslRlCt1snlc21o1_1280.jpg
http://36.media.tumblr.com/27702a5ae1b4b85d2312f335eb9fd839/tumblr_mt3tzdIRNp1snlc21o1_1280.jpg

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat