Jak Vánoce neponechat náhodě
Nejste si jisti, zda Ježíšek k vám trefí a něco přinese? Zvyšte svoje šance, dělejte to taky tak:
Nejste si jisti, zda Ježíšek k vám trefí a něco přinese? Zvyšte svoje šance, dělejte to taky tak:
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
U nás už byl a přinesl! :-) Naštěstí nás našel i bez podobné navigace.
Šťastné a veselé! Dale Cooper 24.12.2014 21:24 |
Dale Cooper | |
Po dnešním večeru mám opět pocit, že máme příliš malej byt na všechny ty věci. Chtělo by to nějakej… Prasak 24.12.2014 21:25 |
Prasak | |
O tom mi chvíli povídej! Velké krámy ale nenosí Ježíšek, ale já :-) Nemít sklep, tak bych asi místo… Dale Cooper 24.12.2014 21:30 |
Dale Cooper | |
Jako když Ježíšek běží orienťák. :-) K nám taky trefil, ale značky jsme tedy nemalovali. poslední Zarniwúp 25.12.2014 10:45 |
Zarniwúp |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
U nás už byl a přinesl! Naštěstí nás našel i bez podobné navigace.
Šťastné a veselé!
Po dnešním večeru mám opět pocit, že máme příliš malej byt na všechny ty věci. Chtělo by to nějakej mimoprostorovej ukládací špajz.
O tom mi chvíli povídej! Velké krámy ale nenosí Ježíšek, ale já Nemít sklep, tak bych asi místo nábytku měl bedny s filmy a podobně...
U nás Ježíšek nechal malé, ale vysoce jakostní záležitosti; třeba poslední CD Pink Floyd. Ani pro dcerku nemám nic objemově velkého, z plyšáků a hraček pomalu ale jistě vyrůstá.
Jako když Ježíšek běží orienťák. K nám taky trefil, ale značky jsme tedy nemalovali.