Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak vyprávějte,

Ja mela kliku.

Odjizdela jsem z domova (kousek od Berouna) pred pul patou, to uz padal dest, ktery namrzal, mama me hodila na vlak. Z Berouna do Prahy to bylo jeste v pohode. Pak jsme byli s tatou a brachou na veceri (ve Vytopne - kdo nebyl a ma rad masinky, doporucuju, je to fakt roztomily :-D) .. dalsi plan byl jet do Brna vlakem v 9 (protoze autobus SA v 9 hlasil "vyprodano"). Nastesti se v buse v 9 uvolnilo misto (byl to dalkac do Kosic, tak to meli predtim rezervovany pro ne, aby jim to neobsadili lidi jedouci jen do Brna), tak jsem si koupila listek na bus. Zlaty smartphony a zlaty aplikace na nakup jizdenek pres mobil!! Kolem te sedme-osme se zacaly objevovat informace, jak jde vsechno, co jezdi na elektriku, do kopru :-)
V pul desate jsem se ze zajmu koukla na web CD, jak to vypada s tim vlakem, kterym jsem chtela puvodne jet ... bylo tam napsane zpozdeni 30 minut a posledni stanice Praha hl.n. Za dalsi hodinu, kdyz jsem koukala znovu, tak uz u nej nebylo vubec nic. Asi ani nevyjel.

Takze ja jsem nezkejsla nikde, hec hec. Jo a ten autobus prijel do Brna dokonce o 8 minut driv, nez mel :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat