STARGATE
Zdravím, je tu někdo fanoušek stargate? Doufáte v další pokračování značky stargate, ať už filmem či seriálem?
Moje další otázka už je "nestargejťácká", neznáte nějaký kvalitní sci-fi seriál? (něco mezi rokem 2009-2014)
Zdravím, je tu někdo fanoušek stargate? Doufáte v další pokračování značky stargate, ať už filmem či seriálem?
Moje další otázka už je "nestargejťácká", neznáte nějaký kvalitní sci-fi seriál? (něco mezi rokem 2009-2014)
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
1/ Jsem fanda Stargate. Pokračování by být mohlo, ale trošku se bojím, že by se jednalo spíš o zoufa… Mayhem 26.11.2014 21:58 |
Mayhem | |
Universe už je dotočený?
I když je pravda, že ta série je celkem o ničem, v porovnání s předchozími… Dody 29.11.2014 20:12 |
Dody | |
Kvalita isla jednoznacne dole. SG1 super, Atlantis dobry, ale ten sucasny patok...nepozeratelne. fleg 29.11.2014 20:15 |
fleg | |
Universe je bohapustý blábol. Nedosmotrel jsem ani první sérii. Nebavilo mě to. SG1 a Atlantis (ten… mif 29.11.2014 20:22 |
mif | |
Universe je jiný no, takový divný... Ale já si prostě nemohl pomoct a sledoval jsem to chvíli na Fan… Dody 29.11.2014 20:34 |
Dody | |
Hodně dobrá (pro mě) je Archa pravdy. To jsem viděl pětkrát :-). Jinak Atlantis je nad SG1 dost výš. poslední mif 07.12.2014 22:22 |
mif | |
Někteří herci epizodních, někdy i bezejmenných postav se v seriálu objevují ve více rolích než v jed… JM 07.12.2014 20:12 |
JM |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
1/ Jsem fanda Stargate. Pokračování by být mohlo, ale trošku se bojím, že by se jednalo spíš o zoufalý pokus to oživit. Většina herců už má jinej džob a poskládat to je IMHO nereálné. S jinýma hercema to smysl moc nemá. Teď to dávají na kůůlu a rád se příležitostně znovu kouknu na první řadu.
2/ Znám. Doporučil bych Continuum (je tam i část obsazení ze Stargate - Tony Amendola, Lexa Doig, Mike Dopud (takže spíš vedlejší postavy z SG).
Dřív bych doporučil ještě Sanctuary, hrála tam Amanda a první dvě a půl série mi přišly fakt hodně dobrý. Pak to ale sakra pokazili a konec mi přišel tak zoufalý, že snad ani nemůžu doporučit.
Universe už je dotočený?
I když je pravda, že ta série je celkem o ničem, v porovnání s předchozími SG1 a Atlantis...
Kvalita isla jednoznacne dole. SG1 super, Atlantis dobry, ale ten sucasny patok...nepozeratelne.
Universe je bohapustý blábol. Nedosmotrel jsem ani první sérii. Nebavilo mě to. SG1 a Atlantis (ten především) mám ve svém archívu na čestném místě (i když ten poslední dvoudíl Atlantis byl krutě odfláklý /jako by je to už nebavilo/).
Universe je jiný no, takový divný... Ale já si prostě nemohl pomoct a sledoval jsem to chvíli na Fandovi... Některé díly byly nudné a starým SG se celkově nevyrovnají, ale když je někdo (jako já) totálně udělaný ze všeho, co se týká stargate, tak se na to podívá
Ale souhlas, že klasické SG byly nejlepší, i když Atlantis byl možná ještě lepší než SG-1...
No a ten závěr SGA mě taky moc nepotěšil...
Hodně dobrá (pro mě) je Archa pravdy. To jsem viděl pětkrát . Jinak Atlantis je nad SG1 dost výš.
Někteří herci epizodních, někdy i bezejmenných postav se v seriálu objevují ve více rolích než v jedné. Kolik jich bylo? Tak schválně.
Nebyl jen jeden, ani dva, tím méně tři. Tím nechci říct, že jen čtyři. Nebo že by víc?