Depixelizátor - lepší, než PhotomontVoice
Nám do redakce zaslaný laboratorní fotosampl je podepsaný watermarkem a pochází ze softwaru, který podle našich informací používá také Policie ČR. Z tohoto důvodu laboratorní verzi fotografie zde neuveřejňujeme, nechceme našemu informátorovi přivodit případné pracovní či jiné komplikace nebo postihy. Uveřejňujeme zde tedy pouze fotografii z webu, ovšem můžete si sami natáhnout obrázek do nějakého slušného depixelizátoru, abyste si ověřili tyto informace.
aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi-dukaz-o-bezprecedentnim-vmesovani-se-americkeho-velvyslanectvi-do-vnitrnich-zalezitosti-republiky-americane-organizuji-demonstrace-skrz/
Co článek, to mystifikace Jsem zvědav, co si vymyslí na 1. 4.
Nevíš, kde stáhnout funkční plnou verzi PhotomontVoice zadarmo? Tohle nefunguje. Nestahovat, obsahuje malware!!!!
To nevim. Ja ho mam uz davno a neshanim se po nem. Nekdo z poradny ho ale myslim nasel na torrentech. Nebo takove to, jak se sdili kus vlastniho pocitace? Fakt si to nepamatuji.
Vůbec nevím co si o tom myslet. Asi toho dnes odpoledne hodně přečtu a trochu něco pohledám, aby byl člověk v obraze.
nebo co myslíte ?
např.
http://aeronet.cz/news/hystericka-kampan-proti-zemanovi-pochazi-z-dilny-americkeho-velvyslanectvi-na-konci-ma-byt-babis-prezidentem-a-dostavba-temelina-vime-prvni/
Ja si o tom celem serveru myslim, ze to je mystifikace, avsak velmi dobre udelana a spousta lidi jim to zere, jelikoz se jim strefili do noty.
A pokud to mystifikace je, bude prca, az to praskne.
http://echo24.cz/a/i9gac/dokonale-utajeny-server-kdo-vydava-proruske-zpravy-v-cestine
Jo, byla by to sranda. Ale i kdyby, tak tito lidé (kterým se trefili do noty) se stejně za nos nechytí.
jo mystifikace o aktuálních a hodně probíraných tématech...
Divim se, že je to baví psát. Tolik článků a tak obsáhlých.
Hlavně dost lidí zmátnou. Mě taky málem měli, ale stáli mi to smrdělo...
Mystifikace? Sorry, ale ty budes taky asi hodne jednoduchej nebo drsnej, tvrdej pravicackej komunistobyyyjec. Staci se tam podivat treba na tento clanek (niz) a na par jinych. To si fakt myslis, ze ty lidi, co sli protestovat proti zemanovi si udelali doma cerveny karty a jako nahodou je pak na "demonstraci" meli vsichni stejny?
To si fakt myslis, ze ty fotky, kde ti sajrajti z tech zkurvenych, amerikou placenych neziskovek rozdavali tyto karty, jsou fotomontaze?
To si fakt myslis, ze to video dole, kde modra psonda z CT 1 kdaka neco o zaplnenym stadionu je taky mystifikace? Pak to vypada, ze existence tve osoby na teto planete je taky asi mystifikace. Videls ten stadion? Jo, sektor 1 z 99 je fakt zaplnenej. Zaplneje kurvama, ktery nekdo zaplatil. Urcite za to muze zeman, paroubek nebo komunyyysti.
http://aeronet.cz/news/cervene-karty-splnily-ucel-zemane-odstup-volal-dav-aneb-staci-par-zmanipulovanych-ovci-spriznena-media-a-verejne-mineni-je-hotovo/
Vzhledem k tomu, že šlo o připravovanou akci, tak jednotné karty nepřekvapí. Jenže na tom není nic divného.
Depixelizátor je ale hovadina. A depixelizátor je jediná věc, která to s americkými neziskovkami spojuje. Jo, pak ještě ilustrační foto s americým velvyslanectvím, co dole postuje IQ37, které je z úplně jiné akce. To jsou fakt důkazy jak noha.
Kurňa, když už něco tvrdím, tak nedělám takový amatérský chyby... Je to pěkný, ale tak blbě provedený.
Jj fake a spousta lidi to zere.
Tohle už taky někdo depixeloval....
Tihle lidi jsou dobře manipulovatelní a hádám, že se na nich dá vydělat pěkný balík, např. díky návštěvnosti různých stránek a zisku z reklam.
Myslíš ty demonstranty?
Ne, myslím paranoiky.
Depixelizátor je hovadina. To je jasný. Zajímavější mi přijde, že se tady nějak moc nedebatuje o tom "zaplněným" stadionu a statisících v ulicích. Jak tvrdila veřejnoprávní TV, kterou si všichni platíme. Narozdíl od různejch konspirátorskejch webů...
Jestli to nebude tím, že vlákno je o depixelizátoru. Založ vlákno na "lži médií ohledně prezidenta" a třeba se tam bude psát o stadionu.
To video s TV zpravodajstvím "zaplnili stadion" a skutečnost, to je opravdu pěkný zásek :)
Možná(?!) je v tom ale ČT nevinně, třeba to dostali z nějaké agentury už takto sestříhané. A jen to (hloupě) převzali a bez dalšího pátrání pustili. Asi nemají sílu si úplně vše ověřovat. Navíc, když se to takříkajíc hodí do krámu, že (ne nutně uvedené video).
Myslis, ze natiskli nekolik tisic letaku a domalovali to propiskou? Jasne, ze i rozdavali cervene karty tem, co nic nemeli a chteli. Tech vsak rozdali jen asi 500.
co ta argumentace fotkou z Prague pride? Neprijde ti to divne?
A co "seriozni noviny" delane ve Wordpressu? To jsem nikdy nevidel.
i
Krato, ze sa nad tym vobec rozculujes.
Nerozumiem ako to ludia mozu prehliadat.
Zrazu je to prorusky server, za ktorym stoji neznamy amik, ale bezi pre istotu na SK, aby sa stazila pripadna vystopovatelnost, kto plati za faktury(?). Preco nie su tvorcovia clankov podpisani? Preco nevieme kto za tym serverom stoji a kto to cele financuje? Kecy o strachu o vlastnu rodinu a pod...co zijeme v komunizme, ze nieco na webe ceknes a hned pre teba pridu tajni?
Anonymnemu mediu mam problem verit nech sa tvari akokolvek doveryhodne.
Navyse vzdy ked ma niekto presviedca, ze svet je ciernobiely (v tomto pripade biele Rusko vs cierne USA) viem, ze trepe sprostosti.
Jo, přesně tak. Já se nad tím nerozčiluji, ale argumentovala jimi jedna má známá. Teprve až potom jsem tam vlezl a nevěřil vlastním očím a tomu, že ona (Ing.) jim to žere.
Víš, jak je to s lidským vnímáním - "psali to v novinách a ukazovali v televizi, tak to musí být pravda". No a dnes máme internet, psali to na internetu, tak je to pravda.
Na tomto principe vraj funguje Putinova aura, kedze ma pod palcom 90% medii a informuju o nom len v dobrom.
Někde jsem četl, že v Rusku je ještě hodně míst, kde obvatelstvo nechytne na TV prakticky nic jinýho, než první kanál, kterej je samozřejmě Putinův kámoš, a internet tam taky moc rozšířenej není. Takže jedinou pravdu, kterou mají, dostanou z prvního kanálu. Na filtr té pravdy jim chybí informace a pohled na věc z jiné strany, než z té Ruské.
Takovejch oblastí tam je ještě strašně moc. Viděl jsem to v dokumentáru televize západního Berlína Žijou tam ve strašných ideálech a neznalosti okolného světa.
Jasný Depixelizátor!
Podle balonků a počasí z Prague Pride. Kam má mířit tvá poznámka?
Normálně jsem si vzpomněl na jeden díl Black Adder, jak tam Leonardo Acropolis namaluje obraz "Mnich při hrátkách s lehkou ženou (lordem Percym)" a pak to použijou jako nevyvratitelný důkaz.
To je tak, ked ruky su rychlejsie ako hlava.
V tomto pripade si, ale nemyslim, ze ruky su zrovna extra rychle.