problém s PSP a filmy
Ahojte,
mám problém s PSP,že mi tam nejdou přetáhnout filmy (jen jeden mohu,ostatní se neukazují).Mám složku Video i téměř plnou paměť.Vše stahuji v mp3 formátu (3gp).Poraďte,prosím.
Ahojte,
mám problém s PSP,že mi tam nejdou přetáhnout filmy (jen jeden mohu,ostatní se neukazují).Mám složku Video i téměř plnou paměť.Vše stahuji v mp3 formátu (3gp).Poraďte,prosím.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Je vidět, že sleduješ jen filmy a moc nečteš a nepřemýšlíš.
Podívej se kam jsi svůj problém vložil a… jvdc 19.11.2014 15:13 |
jvdc | |
Ano,já vím,že to fakt vhodný místo není,ale kam to mám teda dát? darksoldier 19.11.2014 15:22 |
darksoldier | |
Že by do pc.poradna.net? :i: Roker 19.11.2014 15:26 |
Roker | |
Asi takhle,když se spletu tak nemusím být hned kráva,ale díky za upozornění . darksoldier 19.11.2014 15:40 |
darksoldier | |
Já ale neřek, že jste kráva...:-) Roker 19.11.2014 15:56 |
Roker | |
Dobře,hlavně nechci se hádat a dělat nepřátele.Takže všechno v pohodě? :-) darksoldier 19.11.2014 16:04 |
darksoldier | |
To nic, Češi měli odjakživa problém trefit do správných dveří. karel 19.11.2014 19:42 |
karel | |
O jé. Teď to tady bude Gestapo a Poradny úřady Protektorátu. No to jsi jim něco ukázal. :-D poslední Zarniwúp 20.11.2014 01:57 |
Zarniwúp |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Je vidět, že sleduješ jen filmy a moc nečteš a nepřemýšlíš.
Podívej se kam jsi svůj problém vložil a pak se podívej jestli by neměl být někde jinde.
Ano,já vím,že to fakt vhodný místo není,ale kam to mám teda dát?
Že by do pc.poradna.net?
Asi takhle,když se spletu tak nemusím být hned kráva,ale díky za upozornění .
Já ale neřek, že jste kráva...
Dobře,hlavně nechci se hádat a dělat nepřátele.Takže všechno v pohodě?
To nic, Češi měli odjakživa problém trefit do správných dveří.
O jé. Teď to tady bude Gestapo a Poradny úřady Protektorátu. No to jsi jim něco ukázal.