Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak tohle jsem na pc.poradně nečekal...

Ja jo, ono je to totiz uplne jinak, nez jak o tom mluvite, protoze nekuraci se jen brani smradlavym utokum vas, kuraku. Takze pro ty hlupaky, co maji s pochopenim problem to shrnu.
1. kurak huli, smradi, zasvinuje vsechno kam se pohne a nuti nekuraka dychat jeho karcinogenni smrady. Takze evidentne dela akci jako c.1
2. Nekurak se pouze brani tomu, aby mu smradlavej kurak nesmradil pod nos v mistech, kde se musi potkat. Udelejte si kuracky doupata a klidne tam v tom smradu zdechnete a uhulte se k smrti, ale nenutne ostatni s vama dychat vase smrady.
3. Kuraci serou na to, ze nekurakum zneprijemnuji zivot a muzou jim nicit zdravi. Takze nekuracka akce je pouze reakce c.2 na zcela jasne prvotni atak od kuraku. Docela dobre to vypovida o inteligenci kuraku, kteri nejsou ani schopni pobrat to, ze oni ten problem zpusobuji a nekuraci jen reaguji.

Kdybyste nekurakum nesmradili pod nos, tak vam nikdo do zivota "nekafra". Staci spetka zdravyho rozumu, nezasahovat nekurakum do zivota a verte tomu, ze 99% nekuraku bude pak uplne jedno, jestli si plice prohulis za rok nebo za 5.

Ad hospody a "nekuracky mista", docela dost casto je maji oddeleny "vzduchem", kdy jednu mistnost rozdeli stolama a zidlama a mysli si, ze tak kour do nekuracke casti nepujde. V dalsi spouste hospod uz jsem videl, ze zakaz hulit kolem obeda (jak to plati ted uz nevim) resili tak, ze otevreli okna. Hospody moc casto nenavstevuju a kdyz do ni vlezu, tak hned hledam nekuracky casti. Kdyz je hospoda nema a je v ni zahuleno, tak i kdyz chcipu hlady, tak hodpoda moje prachy neuvidi a odchazim.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat