Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Xindl X - Čecháček a totáček

Ak sa bavime o komunizne je to o tom, ze prirodzena ludska vlastnost je zabudat na zle a pamatam si len na dobre.
Ja mam skvele spomienky na detstvo, na vzrusenie z novych veci a pocit vynimocnosti ked si mal inu teplakovu supravu ako ostatni nakolko sa robli mozno 3 druhy len, na tenisky, co vzhladom pripominali zahranicne, alebo na anglicak co som vymenil so spoluziakom, ktory mal otca kamionistu za indianov. Ako som sa vedel tesit z kazdej malickosti, ako sme boli cele dni vonku a vazili si veci...atd atd. Ved to bolo uzasne nie? Keby beriem len tento cas tak ano aj ja placem za zlatymi 80 rokmi.
Ale zaroven si uvedomujem, ze pri mojej povahe bola len otazka casu kedy by som sa zrazil so stranou a skoncil na periferii spolocnosti, takze na moje stastie prisla zmena rezimu v pravy cas.
Ono sa nadava dnes na rezim (ci uz sucasny alebo minuly) ale krizu sucasneho zriadenia robia ludi, respektive toto nie je kriza demokracie co teraz zazivame to je kriza ludskych hodnot a je bohuzial celosvetova.
Trosku mimo temy...Xindl objavil jednu spevacku s uzasnym hlasom https://www.youtube.com/watch?v=OJ49FM3M1uE, som sa do toho hlasu zamiloval, pretoze je tak neokukany.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat