Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Preco krmime trollov?

Kedze tu mame zopar povedzme zvlastnych jedincov a k tomu este aj dokonca nejaky detrollizer napadlo ma preco sa vobec bavime s trollmi. Podotykam, ze som mnozne cislo pouzil zamerne, pretoze...
Napriklad vcera som si vsimol, ze Dale Cooper zasral moju spravicku na pc vetve zase zbytocnym flamom s hadajtekym...ano s docentom CHocholouskom. Tak ako mnohokrat predtym som si povedal, co je debil (tentoraz Dale)? Preco sa s nim vobec bavi, ked vidi, ze to nema cenu a je to proste blbec (myslim Chocholousek)?
A potom mi to doslo. Ved ja robim to iste tu na debatach, kde s nim rozoberam svoje pohlady a stanoviska donekonecna a pritom vidim, ze je to idiot a ze nech pouzijem akykolvek argument tak ma zotrie hocijakou nelogickou chujovinou a vzdy si najde cestu ako byt proti. Ako som si vsimol idealne proti vsem (asi nejaky zabudnuty husita) a ani raz sa nezamyslel, ze ci nie je problem v nom, kedze nazor drtivej vacsiny je opacny.
Pritom je jasne o co ide trollom. Samotny Chocholousek sa stazuje ako sa mu tu (aj na poradni) nadava, ako je tu vlastne zle a predsa sem stale chodi. Preco? Odpoved je jednoducha. Zivime ho, robime radost a prinasame uspokojenie, ze mame iny nazor ako ma on a on nam moze oponovat. Zivime ho a zaroven sa stazujeme, ze nam tu otravuje zivot. Trosku schyzofrenicke z nasej strany nemyslite? Preco citate a dokonca reagujete na prispevky ludi, ktori su podla vas z kategorie trollov? Chcete ich zmenit? Presvedcit ich o svojej pravde (to sa mimochodom neda)?
Moje odporucanie namiesto instalovania roznych skriptov je, ze mame demokraciu, takze necitajme reakcie/prispevky ludi, ktorych nemusime a uz vobec na ne nereagujme. Jednym z padnych dovodov na vymazanie, ci uzamknutie vlakna bude prave to, ze tam nikto nic nenapise, pripadne si pise autor sam so sebou alebo so svojim alter egom (v tomto je prebornik Samponek).
Alebo mate nejaky dovod preco krmite trolov?
P.S. Pomenovanie blblec a idiot som pouzil zamerne, pretoze som nenasiel politicky korektny ekvivalent a vyjadruju moj nazor na dotycnu osobu. Navyse pri slove idiot sa jedna aj o medicinsku kategoriu.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Detrollizer jsem vytvoříl právě z toho dúvodu - abych to nemusel číst. Ono to jaksi nejde nečíst, kd…
MaSo 24.10.2014 10:31
MaSo
Přesně tak. Sláva tvůrčímu lidu. poslední
Moas 25.10.2014 12:54
Moas

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru