Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Preco krmime trollov?

Ano debaty myslim dokonca bola aj moja myslienka (ale mozno som si len prisvojil zasluhy casom;o)), takze sam seba povazujem za krstneho otca tohoto portalu.
Lenze moja myslienka bola, ze sa tu kazdy bude moct vyjadrovat slobodne, ze sa tu budu ludia aj hadat, pripadne si aj nadavat (v rozumnej miere), proste tak ako to bezi v skutocnom zivote a ze admin zasahy budu fakt len vynimocne.
Nechcem z toho robit klub pre vybranych a rozhodovat kto moze a kto nemoze prispievat, ale zaroven by som bol samozrejme rad keby sem chodilo viacej ludi a videl aj nazory inych, pretoze defacto uz poznam vseetkych, co sem chodia, pretoze nie je problem si zapamatat nicky tych par desiatok ludi.
Je problem najst balans medzi tym, aby neodisli odtialto normalni ludia a tym, aby sme vylucovali z portalu jedincov, ktori nesadnu par ludom. Zatial nemam pocit, zeby sem niekto prestal chodit kvoli niekomu, tych par trollov, ktori to tu prehnali v minulosti sme sa uz zbavili.
Inak paradoxne je, ze ked Chocholousek dostal ban bol som to prave ja, ktory zanho loboval a stale to mam pocitovo nastavene tak, ze to na ban nie je. Skor ma stve, ze sa necham casto nachytat na jeho udicky a skocim s nim do dialogu (aj v tomto vlakne ma cukalo reagovat na jeho prispevok na mna, ale odolal som;o)).
Nechame to este vyvijat a uvidime ako to bude casom. Nakoniec debaty stale bezia v akejsi open beta verzii.
A ked sme pritom ty si tiez sem tam horuca hlava...alebo si zabudol ako si chcel zrusit konto na poradni lebo...(uz neviem preco) a ja som ti povedal, ze si mas nechat casovy odstup a vychladnut? Vychladol si a dnes si jak tu, tak na poradni. Proste veci netreba riesit za horuca, castokrat na druhy den sa nam problem javi uz inak a je riesitelny.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat